Wedden op paarden: de beste bookmakers in België

Commerciële inhoud | 18+

In België kan je bij verschillende bookmakers wedden op paarden. In dit artikel zetten we de beste websites tegenover elkaar.

Bookmaker Races in Live streaming Mobiel Bonus Registratie


Verenigd Koninkrijk en Ierland Ja Ja terugbetaald 1e inzet [CTA href=”https://kelbet.be/go-paris-sportifs-unibet” target=”_blank” class=”awesome medium-t-awesome red-awesome” rel=”follow” textuel=”Spelen”]

Ladbrokes logo
BE, FR, NL en VK Ja Ja (Gratis weddenschap ter waarde van 1e inzet)  [CTA href=”https://kelbet.be/go-paris-sportifs-ladbrokes” target=”_blank” class=”awesome medium-t-awesome red-awesome” rel=”follow” textuel=”Spelen”]
Bingoal logo BE, DE, FR, NL, Noorwegen en Zweden Ja Ja Verdubbeling eerste storting tot €   [CTA href=”https://kelbet.be/go-paris-sportifs-bingoal” target=”_blank” class=”awesome medium-t-awesome red-awesome” rel=”follow” textuel=”Spelen”]

Eurotiercé
BE, FR en internationaal Ja Nee aanbieding voor eerste storting  [CTA href=”https://kelbet.be/go-paris-sportifs-eurotierce” target=”_blank” class=”awesome medium-t-awesome red-awesome” rel=”follow” textuel=”Spelen”]

Je hoeft niet meer naar de renbaan te gaan om te wedden op paarden. Met de komst van het internet en mobiele technologie, kan je waar je maar wil genieten van paardenraces.

In België zijn er heel wat websites waar je kan wedden op sport. Ook voor paardenraces heb je een uitgebreide keuze. Hier zullen we Unibet, Ladbrokes, Bingoal en Eurotiercé met elkaar vergelijken. Zo kom jij meteen te weten welke bookie het beste bij je past.

Unibet: de beste mobiele app

Unibet is een van de grootste bookmakers in België. Spelers kunnen een uitgebreid aanbod aan sportweddenschappen genieten. Het bedrijf komt belgische liefhebbers van de paardensport ook tegemoet.

Op de website worden vooral races uit Ierland en het Verenigd Koninkrijk aangeboden. Het aanbod blijft vooral beperkt tot races uit die regio. Je kan dus niet wedden op bijvoorbeeld de Franse paardenraces.

Op de website kan je ook live de races volgen. Voor de streamingdienst moet je wel minstens £1 op een wedstrijd inzetten. Vervolgens kan je bovenaan het scherm op de tab ‘bekijken’ klikken.

Met de mobiele app van Unibet kan je ook op je smartphone en tablet van paardenraces genieten. Bovendien kunnen nieuwe spelers genieten van een welkomstbonus ter waarde van €60.

wedden op paarden unibet

Ladbrokes: de meest populaire

Ook de Britse bookmaker Ladbrokes is erg populair in België. Mede daarom heeft het bedrijf verschillende gokkantoren in ons land. Het bedrijf is al jaren een  vaste waarde in het Belgische goklandschap.

Het bedrijf blinkt uit in zijn sportweddenschappen, maar ook wedden op paarden behoren tot het aanbod. Bovendien heeft deze operator een groter aanbod aan paardenweddenschappen dan bijvoorbeeld Unibet. Op de website kan je wedden op races in België, Frankrijk, Groot-Brittannië en Nederland

Ook hier krijgt de speler live streams van paardenraces aangeboden. Om de uitzendingen te bekijken moet je uiteraard een profiel hebben en op de races inzetten.

Daarnaast kan je bij Ladbrokes ook wedden via een mobiele app. Tot slot profiteer je als nieuwe speler van een gulle welkomstbonus ter waarde van €100.

 

wedden op paarden ladbrokes

Bingoal: het grootste aanbod

Bingoal is een Belgische bookmaker die zijn concurrenten Unibet en Ladbrokes aardig het vuur aan de schenen legt. Sportweddenschappen zijn de specialiteit bij uitstek en paardenrennen hebben een speciale plek in het aanbod van deze operator.

In het aanbod van paardenweddenschappen vind je races uit onder andere België, Duitsland, Frankrijk Nederland, Noorwegen en Zweden. Van alle bookmakers is dit tot nu toe het meest volledige aanbod aan paardenrennen.

Bingoal zet zich ook in voor de paardensport. Zo zal deze bookmaker samenwerken met de Waregem Koerse om het wedden op paarden te verzorgen.

Ook Bingoal laat zijn spelers de races volgen via een live streaming dienst. Bovendien krijg je als nieuwe speler een bonus van €100 voor wedden op paarden.

wedden op paarden bingoal

Eurotiercé: beste weddenschappen op Franse races

Ook Eurotiercé is een Belgische operator voor sportweddenschappen. De operator is vooral gespecialiseerd in wedden op paarden. Hiervoor werkt het bedrijf nauw samen met het Franse PMU.

In het aanbod vind je vooral weddenschappen op Franse en Belgische paardenkoersen. Maar de weddenschappen blijven niet beperkt tot deze landen. Eurotiercé biedt ook weddenschappen op grote internationale evenementen aan.

Wil je wedden op de Franse paardenraces, dan is deze operator de beste voor jou.

Eurotiercé biedt zijn spelers ook live streaming van paardenraces aan. Daarnaast kan je genieten van een welkomstbonus ter waarde van €80. Helaas is er geen mobiele app die je kan downloaden. Wel wordt de website goed ondersteund op mobiele browers.

wedden op paarden eurotierce

Conclusie

Alle bookmakers in deze vergelijking nauw aan elkaar gewaagd. Vooral het magere aanbod van Unibet wat betreft paardenweddenschappen valt op. Nochtans is de bookmaker erg populair voor sportweddenschappen.

Bingoal is de grote winnaar in deze  vergelijking. De Belgische website haalt het van de concurrentie omwille van deze argumenten.

  • Op de website vind je het ruimste aanbod voor wedden op paarden.
  • Nieuwe spelers genieten van een erg gulle welkomstbonus.
  • Je beschikt als speler over een uitstekende mobiele app met live streaming.

Klik op deze button om bij Bingoal te spelen.

[CTAONGLETACTIF texthid=”Ontdek Bingoal hier >>” href=”https://kelbet.be/nl-go-bingoal” target=”_blank” class=”awesome medium-t-awesome red-awesome ” rel=”follow” textuel=”Ontdek Bingoal >>”]

Wil je graag meer te weten komen over wedden op sportwedstrijden? Mis dan zeker onze ultieme gids voor sportweddenschappen in België niet.

 

Wedden op paarden: de beste bookmakers in België
Beoordeel dit artikel
+18Speel VerantwoordPlay safe Gokhulp