US

Voetbal live kijken gratis? Ontdek waar je terecht kunt!

Commerciële inhoud | Alleen nieuwe klanten | 18+

Tegenwoordig zijn er tal van websites waar je voetbal live kijken gratis kan. Bekende bookmakers zoals Unibet en Ladbrokes bieden een platform aan waar je voetbalwedstrijden live kan streamen en ook meteen een weddenschap kan plaatsen. Hieronder bespreken we de beste platforms om gratis live voetbal te kijken.

In het onderstaande overzicht vind je de top 4 bookmakers voor voetbal live kijken gratis:

Voetbal live kijken gratis Voordelen Registreer je
Unibet

unibet voetbal live kijken

Unibet TV, vlotte en heldere beelden
Ladbrokes

Ladbrokes live kijken voetbal

 

Overzichtelijke lay-out, groot aanbod
betFIRST

betfirst live kijken voetbal

betFIRST TV, veel variatie, tal van speciale functies
Bingoal

Bingoal live kijken voetbal

Belgian Corner, Live Stream Center met haarscherpe beeldkwaliteit

Waar kun je voetbal live kijken gratis?

Er zijn heel veel streaming platforms op het internet waar je voetbal live en gratis kan kijken. Het nadeel is dat veel van deze platformen niet helemaal gratis zijn en dat je vaak te maken krijgt met een slechte beeldkwaliteit.

Wil je genieten van de beste live voetbalwedstrijden zonder storingen en haarscherpe beelden? Dan kun je beter kiezen voor betrouwbare bookmakers die er alles aan doen om de best mogelijke kwaliteit te bieden.

betfirst voetbal aanbod

Moet je voor deze kwaliteit niet betalen? Wel, de meeste bookmakers bieden een live streaming aan waar vaste klanten gratis gebruik van kunnen maken. Een voorwaarde is dus dat je je eerst inschrijft op de website van de aanbieder. Dit kun je eenvoudig doen door je persoonlijke informatie in te geven.

Een account aanmaken is meestal echter niet voldoende. Je dient namelijk ook een betaling over te maken op je nieuwe account. Nadat dit gebeurd is, kun je probleemloos live wedstrijden bekijken via de website van de bookmaker.

Voetbal live kijken gratis: top 4 bookmakers van België

In België heb je een grote keuze aan kwalitatieve bookmakers die live voetbalwedstrijden uitzenden. Wij gingen op zoek naar de bookmakers met het beste aanbod en een vlotte live stream.

Unibet

Unibet wordt door veel mensen gezien als de populairste bookmaker van het land. Dit komt omdat Unibet al bijzonder veel ervaring heeft. Al sinds 1997 deelt deze bookmaker zijn kennis met de wereld als het op gokken op sportwedstrijden aankomt.

Met de jaren is deze bookmaker steeds verder gegroeid in zijn aanbod, platform en mogelijkheden. Unibet heeft dan ook al heel wat prijzen op zijn naam staan waaronder ‘Sports Betting Operator of the Year' en ‘Socially Responsible Operator of the Year'. Je kunt er dus wel zeker van zijn dat je bij Unibet helemaal goed zit als je voetbal live kijken gratis wilt.

Op de website van Unibet kun je alle grote en minder grote voetbalwedstrijden bekijken, zowel nationaal als internationaal. Denk maar aan:

  • De kwalificatie voor Euro 2020
  • Jupiler Pro League
  • WK-kwalificatie Azië,…

Unibet wilt zijn spelers een totaalbeleving aanbieden. Je krijgt dus niet alleen een gigantisch aanbod. Er zijn ook tal van mogelijkheden om een inzet te plaatsen. Zet in op de eindwinnaar, het aantal doelpunten, het aantal gele kaarten, wie de meeste goals gaat scoren, enzovoort.

Via Unibet TV kun je voetbalwedstrijden live streamen. Tijdens de live streaming kun je tevens ook een gokje plaatsen. Wij hebben het live platform van Unibet uitgebreid getest en kunnen daarom vaststellen dat het een echte aanrader is. De live streaming werkt erg vlot, er zijn geen storingen en de beelden zijn erg helder.

Is voetbal live kijken gratis mogelijk bij Unibet? Ja, maar dan moet je je wel eerst registreren en ervoor zorgen dat je over een positief spelerssaldo beschikt of in de laatste 48 uur een weddenschap hebt geplaatst.

Ladbrokes

Een andere bookmaker die zeker aan Unibet kan tippen is Ladbrokes. Deze bookmaker begon in het Verenigd Koninkrijk, maar is momenteel in de hele wereld actief. Ook Belgische spelers kunnen dus genieten van een Nederlandstalige website met diverse sporten, waaronder natuurlijk ook voetbal.

Bij Ladbrokes kun je inzetten op alle mogelijke voetbalwedstrijden die je je maar kan inbeelden: Eerste Klasse A, Premier League, La Liga, Serie A, Bundesliga, Ligue 1, enzovoort. Op de website van Ladbrokes kun je in het overzicht meteen zien welke voetbalwedstrijden er momenteel live worden uitgezonden. Wat het aanbod betreft, stelt deze bookmaker zeker niet teleur.

Ladbrokes voetbal

Ladbrokes beschikt natuurlijk ook over zijn eigen live streams. Er worden dagelijks tal van verschillende voetbalwedstrijden uitgezonden op het platform. Net zoals bij Unibet geldt hier ook dat spelers eerst het registratieproces moeten doorlopen om toegang te krijgen tot de live wedstrijden. Eens je geregistreerd bent, dien je een storting over te maken op je account en kun je genieten van alles wat de website te bieden heeft.

Het live platform van Ladbrokes is erg overzichtelijk. Wil je een wedstrijd live bekijken, dan moet je op zoek gaan naar het live-icoontje dat naast de wedstrijd wordt weergegeven. Wedstrijden die niet over dit icoontje beschikken kunnen niet live bekeken worden. Verder is het bij Ladbrokes ook mogelijk om tijdens de live wedstrijden een weddenschap te plaatsen. Dit kan zowel via de desktop als via de mobiele app.

betFIRST

Hoe zit het met voetbal live kijken gratis bij betFIRST? We merken dat deze bookmaker meer en meer aan het uitbreiden is de laatste jaren. Het zal dan ook niet lang meer duren alvorens betFIRST zich kan meten met de grootste bookmakers op de markt. betFIRST wilt vooral uitblinken met zijn mooie aanbod aan voetbalwedstrijden en de vele functies op de website.

Bij betFIRST krijg je de keuze uit diverse voetbalcompetities uit binnen- en buitenland. Je kan inzetten op kleine vriendschappelijke wedstrijden, maar ook op grote internationale competities:

  • Euro 2020 Kwalificatie
  • Engeland – Football League Cup
  • Brazilië – Serie B
  • Euro 021 Kampioenschap Kwalificaties,…

betfirst voetbal

Via betFIRST TV kunnen spelers live wedden op voetbal en andere sporten. Niet zomaar elke gebruiker krijgt toegang tot betFIRST TV. Enkel spelers die zich hebben ingeschreven op de website en over een bedrag van minstens 5 euro beschikken op hun account kunnen voetbal live kijken gratis. Spelers die in de laatste 48 uur een weddenschap hebben geplaatst, maar niet meer over 5 euro saldo beschikken, kunnen ook nog gebruik maken van betFIRST TV.

Bingoal

De laatste bookmaker die we hebben getest op voetbal live kijken gratis is Bingoal. De naam zegt het eigenlijk zelf al. Deze bookmaker richt zich vooral op het aanbieden van voetbalwedstrijden. Bingoal is een typisch Belgische bookmaker en dat merk je ook aan het aanbod. Er wordt vooral gefocust op Belgische sporten zoals voetbal, tennis en wielrennen.

Vrijwel alle Belgische voetbalcompetities worden vertegenwoordigd op de website: de Jupiler Pro League, de Tweede Amateursliga, Bundesliga, Euro 2020, enzovoort. Belgisch voetbal wordt sterk in de kijker gezet met een eigen Belgian Corner. Natuurlijk worden ook internationale competities aangeboden op de site. Zo worden er maar liefst 50 verschillende landen vertegenwoordigd.

Bingoal sport

Wat live wedden op voetbal betreft, is het aanbod van Bingoal de laatste jaren sterk toegenomen. Vandaar dat deze bookmaker zeker een plaats verdient in ons overzicht.

Bingoal heeft een Live Stream Center waar geregistreerde gebruikers van kunnen genieten. Dit platform werkt uitstekend, maar je zal merken dat het aanbod wat beperkter is dan de grote bookmakers van België. Toch verloopt de navigatie erg soepel en kun je genieten van een haarscherpe beeldkwaliteit.

Beoordeel dit artikel

Pas de commentaires

Commenter

Casino +21 Sportweddenschappen +18 Gok met mate ! Gokhulp