US

Unibet voetbal: aanbod, odds, live wedden

Commerciële inhoud | Alleen nieuwe klanten | 18+

Bij Unibet voetbal kunnen spelers wedden op een gigantisch aanbod aan diverse voetbalcompetities in binnen- en buitenland. Deze bookmaker is razend populair en niet alleen voor zijn uitgebreide sportaanbod. Op deze pagina ontdek je alles wat je moet weten over Unibet voetbal.

Unibet voetbal Voordelen Registreer je
Aanbod voetbal wedstrijden uit binnen- en buitenland
Live wedden op voetbal Unibet TV, Cash-out-functie en verschillende soorten weddenschappen
odds Net iets betere odds dan bij andere bookmakers
Aanbiedingen Welkomstaanbieding waarmee je de winst van je eerste weddenschap kan verdubbelen

unibet voetbal

Unibet voetbal aanbod

Unibet staat aan de top van de Belgische bookmakers en dat heeft vooral te maken met het interessante voetbal aanbod. Bij Unibet voetbal kun je inzetten op vrijwel alle voetbalwedstrijden die er wereldwijd gespeeld worden en ook de Belgische competities worden niet vergeten. Denk maar aan de Jupiler Pro League.

Op de website van Unibet voetbal kun je onmiddellijk zien welke voetbalwedstrijden er live en binnenkort gespeeld worden. Ook kun je kijken per land welke wedstrijden er lopen. Wil je een inzet plaatsen, dan krijg je tal van mogelijkheden. Bij deze bookmaker kun je wedden op onder meer:

  • Het aantal doelpunten
  • Dubbele kans
  • Rust
  • Aziatische handicap
  • Red Card given
  • Strafschop gegeven,…

Unibet voetbal aanbod

Je kunt voor de start van de wedstrijd je weddenschap plaatsen via de website van Unibet. Dit zijn de zogenaamde pre-match weddenschappen. Om een weddenschap te kunnen plaatsen dien je je eerst in te schrijven bij Unibet en een storting van minstens € 5 over te maken op je account. Daarna kun je meteen naar het voetbal aanbod gaan en een inzet plaatsen op de wedstrijd van jouw keuze.

Naast voetbal biedt Unibet nog een heleboel andere sporten aan om op te wedden. Ook liefhebbers van wielrennen, boksen, golf, ijshockey, basketbal en tennis kunnen bij Unibet genieten van een uitgebreid aanbod.

Live wedden op voetbal

Naast pre-match weddenschappen, kun je uiteraard ook live weddenschappen plaatsen bij Unibet voetbal. Geregistreerde gebruikers kunnen via Unibet TV live wedstrijden bekijken en tegelijkertijd ook weddenschappen plaatsen. Het live aanbod is eveneens erg uitgebreid. Je kunt er op rekenen dat alle bekende voetbalwedstrijden op Unibet TV worden uitgezonden.

Wil je een live weddenschap op voetbal plaatsen, dan ga je eigenlijk op dezelfde manier te werk als dat je dat zou doen bij pre-match weddenschappen. In het voetbal aanbod van Unibet kun je in de lijst met live voetbalwedstrijden gaan kijken en klikken op het Unibet TV-icoontje. Daarna kom je automatisch terecht op het live streaming platform van deze bookmaker. Kies vervolgens de wedstrijd die je wilt bekijken en plaats je inzet terwijl je aan het kijken bent.

Unibet live tv

Live wedden op voetbal is heel spannend en je kunt er ook je kansen mee verhogen. Als je inzet tijdens de wedstrijden kun je je immers een beter beeld vormen van het verloop van de wedstrijd. Bovendien biedt Unibet speciale functies aan zoals de Cash-Out-functie. Deze functie geeft je de mogelijkheid om je weddenschap nog snel te wijzigen als je ziet dat het foutloopt. Op die manier kun je de schade nog wat beperken.

Unibet voetbal odds

Alvorens je een weddenschap op voetbal plaatst, is het natuurlijk belangrijk om te kijken naar de odds of noteringen. Net zoals bij andere bookmakers geeft Unibet voetbal hogere odds als de kansen het kleinst zijn. Aangezien Unibet zo'n grote bookmaker is, kunnen ze ook iets hogere odds geven dan de meeste andere aanbieders. Het verschil is echter vrij klein.

Als we bijvoorbeeld gaan kijken naar een wedstrijd tussen Club Brugge en Galatasaray A.S. zien we dat de odds van Unibet net iets hoger liggen dan die van Bwin.

Unibet odds:

Unibet voetbal odds

Bwin odds:

Bwin voetbal odds

Als we de vergelijking doen met andere sporten kunnen we vaststellen dat Unibet meestal net iets beter scoort op vlak van odds dan andere bookmakers. Wil je de hoogste odds scoren? Dan kan het dus lonen om te wedden op Unibet voetbal.

Unibet aanbiedingen

Unibet biedt erg veel soorten weddenschappen en wedstrijden aan, maar deze bookmaker blinkt ook uit op vlak van aanbiedingen. Nieuwe spelers die zich inschrijven en een eerste storting overmaken op hun spelersaccount kunnen meteen profiteren van een welkomstaanbieding.

Dit is een actie waarbij je de winst van je eerste weddenschap kan verdubbelen. Je kunt dan bijvoorbeeld inzetten op een wedstrijd met een notering van 2.0, terwijl je kan genieten van een notering van 3.0. Voor deze aanbieding dien je met minstens € 5 in te zetten. Als je wilt gebruik maken van dit voordeel kun je dit aanduiden bij je registratie.

Bij Unibet kunnen spelers bovendien van nog meer acties en voordelen profiteren. Op de promotie-pagina van de website vind je een hele reeks tijdelijke acties die betrekking hebben op een bepaalde wedstrijd. Houd dus zeker deze pagina goed in de gaten als je maximale voordelen wilt ontvangen tijdens je weddenschappen.

Conclusie Unibet voetbal

Unibet is uitermate geschikt voor spelers die willen inzetten op diverse voetbalwedstrijden. Bij deze bookmaker kun je kiezen uit tal van verschillende voetbalwedstrijden in België, maar ook ver buiten de landsgrenzen. Zet in voor de wedstrijd of maak gebruik van Unibet TV en plaats een live weddenschap.

Je kunt bij Unibet bovendien verschillende soorten weddenschappen plaatsen. Nieuwe spelers genieten standaard van een welkomstaanbieding waarmee je je eerste winst zomaar even kan verdubbelen en ook trouwe spelers kunnen doorlopend profiteren van diverse tijdelijke acties en aanbiedingen.

Unibet  is de meest populaire bookmaker van België. De website ziet er erg overzichtelijk en professioneel uit. Spelers die gokken bij Unibet voetbal kunnen hier met een gerust hart inzetten op hun favoriete voetbalwedstrijd.

Unibet voetbal: aanbod, odds, live wedden
5 (100%) 3 vote[s]

Pas de commentaires

Commenter

Casino +21 Sportweddenschappen +18 Gok met mate ! Gokhulp