US

Wie wordt de topscorer EK 2020: plaats nu de beste weddenschap

Commerciële inhoud | Alleen nieuwe klanten | 18/21+

Wie wordt de topscorer EK 2020? Er zijn verschillende statistieken voor het berekenen van de topscorer van Europa voor 2020. Wij houden rekening met de beste nationale competitie scorer, de beste competitie scorer en andere beslissende factoren.

Topscorers EK 2020: favorieten

Wie zal de gouden schoen winnen naar aanloop van het EK 2020? Dit jaar scoort Lionel Messi enorm hoog in de lijsten van topscorer van Europa, maar zal dat volgend jaar ook nog zo zijn? Ook het Franse team is bijzonder sterk met een speler als Kylian Mbappé en wie weet welke spelers er nog allemaal sterk uit de hoek gaan komen.

Hieronder geven we je onze voorspellingen van de topscorers EK 2020:

Lionel Messi

Lionel Messi speelde weer erg goed voor zijn team in de Spaanse competitie. Hij bezorgde FC Barcelona de titel en hij won de Europese Gouden Schoen 2018-2019 met 36 punten. Geen wonder dat deze topschutter bovenaan in onze lijst staat.

Het Champions-League seizoen is geëindigd zonder trofee voor Barcelona, maar Lionel Messi eindigde wel als de topscorer van het toernooi met zijn 12 strikes. Niemand maakte meer doelpunten dan Messi met 24 goals in totaal. Het is al de zesde keer dat Messi de topscorer van de Champions League is. Als we gaan kijken naar de odds van de verschillende bookmakers wordt er zwaar ingezet op Messi als topscorer EK 2020.

Olivier Giroud

Het sterke Franse team won het WK van 2018 en dat is mede dankzij Olivier Giroud. Hij scoorde onlangs zijn 35ste Franse doelpunt met een overwinning van 4-0 tegen IJsland in de kwalificerende ronde. De spits van Chelsea wordt niet vaak gezien als één van de groten, maar zijn doelpunten record spreekt voor zich. Hij heeft 35 goals in 89 caps op zijn naam staan en kan daar vlotjes nog heel wat aan toevoegen.

Wij zien enorm veel potentieel in Olivier Giroud en verwachten dat hij ook tijdens het EK 2020 heel wat goals gaat scoren.

olivier giroud topscorer EK

Luka Jović

Luka Jović is een Servische spits die vorig seizoen 27 keer scoorde voor Eintracht Frankfurt en hij schopte het tot in de halve finales van de Europa League. Hij tekende een zesjarig contract bij Real Madrid en werd door de Duitse spelersvakbond verkozen tot de op één na beste speler van het seizoen in de Bundesliga, na Marco Reus.

Luka Jović is één van de meest begeerde spelers van Europa geworden. In tegenstelling tot vele andere strikers, die slechts één bepaalde kracht hebben, is Jović van alle markten thuis. Van zijn 25 totale doelen van de Bundesliga, deed hij er 10 met zijn linkervoet, 10 met zijn rechterkant en 5 met zijn hoofd. Jović is dus zeker een speler om in de gaten te houden tijdens het EK 2020.

Kylian Mbappé

De prestaties van Kylian Mbappé kunnen we op zijn minst indrukwekkend noemen. Hij scoorde een hattrick in de titelwedstrijd tegen Monaco. Zijn grootste talent is zijn ongelooflijke snelheid. Hij brak het record van de hoogste snelheid met 38,5 km/uur. Mbappé overtroefde hiermee de hoogste snelheid van Ronaldo op het WK in Rusland met 34 km/uur. De topsnelheid van Kylian Mbappé ligt daarmee hoger dan de gemiddelde snelheid van sprinter Usain Bolt.

Mbappé werd onlangs verkozen tot Speler van het jaar in de Ligue 1. De twintigjarige voetballer werd ook al voor het derde jaar op rij tot beste jongere bekroond. Een veelbelovend talent en een zekere kansmaker om topscorer EK te worden.

Pierre-Emerick Aubameyang

Pierre-Emerick Aubameyang heeft nooit veel moeite gehad om doelpunten te scoren. Op 23-jarige leeftijd was hij al topscorer in Ligue 1 voor St-Etienne wat hem een overstap naar Borussia Dortmund opleverde. Daar bewees hij dat hij één van de beste spitsen van het spel was. Hij scoorde maar liefst 141 goals in 213 wedstrijden. Bij Arsenal scoorde hij 10 goals in 13 Premier League-wedstrijden na aankomst in januari 2018.

Topscorer EK Pierre-Emerick Aubameyang

Aubameyang is één van de favoriete spelers van 2019/2020. We kijken dan ook met spanning uit naar de hoeveelheid goals die deze topscorer eventueel gaat maken op het EK 2020.

FAQ's topscorer EK kansen

Welke soorten weddenschappen kun je plaatsen voor topscorer EK 2020?

Als je wilt inzetten op de topscorer EK 2020 heb je bij de meeste bookmakers diverse mogelijkheden. Zo kun je inzetten op de eerste doelpuntenmaker of de eerste speler die gaat scoren. Of je kunt ook inzetten op de algemene doelpuntenmaker. In dat geval maakt het niet uit wanneer hij scoort in de wedstrijd. Verder heb je bij vele bookmakers nog andere opties zoals de positie van de topscorer. Je kunt dan inzetten op middenvelder, verdediger, etc.

Wanneer wordt de topscorer EK 2020 bekendgemaakt?

De topscorer EK van 2020 wordt pas na afloop van de finale bekendgemaakt. De wedstrijden van de Euro 2020 lopen van 12 juni tot 12 juli 2020. In de zomer van 2020 zullen we dus te weten komen wie de topscorer EK 2020 is.

Wie zijn de topscorers van vorige kampioenschappen?

Voor het kampioenschap van 2018 was dit Lionel Messi. De jaren daarvoor ging de titel van topscorer naar Cristiano Ronaldo en Chris Wood.

Wanneer is het beste moment om in te zetten op de topscorer EK?

Als je zoveel mogelijk winst wilt maken, kun je het best zo vroeg mogelijk je inzet plaatsen. De odds zijn dan namelijk het hoogst wat betekent dat je winst ook het hoogst zal zijn. Als je vlak voor of tijdens de wedstrijd inzet, maak je de minst hoge winst.

Beoordeel dit artikel

Pas de commentaires

Commenter

Casino +21 Sportweddenschappen +18 Gok met mate ! Gokhulp