18+ | 21+ | Algemene voorwaarden van toepassing | Commerciële inhoud

Scooore online: wed op je favoriete sport via de Belgische Nationale Loterij

Scooore online is de bookmaker van de Belgische Nationale Loterij. Het is een online bookmaker, maar je vindt ook fysieke verkooppunten van Scooore. Op deze pagina kom je te weten wat Scooore online allemaal te bieden heeft.

scooore belgie

Sportaanbod

Scooore online is een aanbieder van sportweddenschappen. Het aanbod aan sporten is vrij uitgebreid. Je kunt onder meer weddenschappen plaatsen op voetbal, tennis, basketbal, ijshockey, volleybal en meer. Je favoriete sport is ongetwijfeld beschikbaar op het platform.

scooore online

Daarnaast worden alle kampioenschappen uitgelicht op de site zodat spelers een grote meerwaarde krijgen. Je krijgt onder meer toegang tot weddenschappen op de Premier League, La Liga, Bundesliga, ATP en UEFA. Scooore is bovendien een officiële partner van de Rode Duivels.

Hoe wedden op Scooore online?

Scooore biedt vele mogelijkheden om je weddenschappen te plaatsen. Je kunt wedden vanuit de verschillende verkooppunten. Je kunt bij de lokale krantenwinkels een ticket kopen en op die manier je weddenschappen plaatsen.

Daarnaast kun je natuurlijk ook online wedden via Scooore online. Als je wilt wedden op sport via Scooore online, dien je je eerst in te schrijven. Dit kun je online doen via e-lotto, de officiële website van de Nationale Loterij. Op de website vind je heel veel mogelijkheden om te wedden.

Binnen enkele minuten heb je een account geopend en kun je een storting doen. Daarna hoef je enkel nog je favoriete wedstrijd uit te kiezen en het online wedstrookje in te vullen.

scooore online

Op het tabblad ‘Scooore' vind je alle wedstrijden die beschikbaar zijn voor sportweddenschappen. Daar selecteer je eenvoudig waarop je wilt wedden. Je krijgt meteen een overzicht te zien van de populairste sporten. Er zijn verschillende disciplines beschikbaar zoals voetbal, basketbal, rugby, handbal en tennis.

De sport die het meest in de kijker wordt gezet is voetbal. Dit komt omdat deze sport nog steeds de populairste sport is in België. Je vindt hier een groot aantal voetbalwedstrijden terug om op te wedden. Het aanbod aan Belgische voetbalwedstrijden is groot, maar je kunt ook wedden op tal van buitenlandse matchen.

Het leuke aan Scooore online is dat je verschillende soorten weddenschappen kunt plaatsen. Bij voetbal kun je kiezen uit verschillende weddenschappen zoals:

  • Winnaar van de wedstrijd
  • Het aantal gescoorde doelpunten
  • De topscorer
  • Het aantal gele of rode kaarten,…

Live spelen

Sporten zijn natuurlijk het spannendst als je ze live kunt volgen. Via Scooore online kun je gebruik maken van het live platform. Op die manier kun je live wedstrijden bekijken van je favoriete sporten.

Tijdens de live wedstrijd kun je ook een weddenschap plaatsen. Dit kun je heel eenvoudig doen via de knop ‘live'. Daar krijg je een live kalender te zien met alle wedstrijden die momenteel live bezig zijn. Je kunt ook zien welke live wedstrijden er de komende dagen doorgaan. Vervolgens klik je eenvoudig op ‘wed nu live' om een weddenschap te plaatsen.

Bovendien kun je via het live platform van Scooore online ook live favorieten toevoegen. Op die manier zie je meteen of je kunt inzetten op je favoriete live sporten. Van zodra je inlogt krijg je een gepersonaliseerd overzicht te zien.

scooore online

Het live platform van Scooore online biedt scherpe beelden in HD-kwaliteit. Je krijgt de wedstrijd te zien zonder haperingen of storingen. Je moet er enkel voor zorgen dat je over een goede internetverbinding beschikt.

Andere beschikbare kansspelen op Scooore

Scooore online is een onderdeel van de website van de Nationale Loterij. Op de site vind je echter nog tal van andere kansspelen. Je kunt naast sportweddenschappen ook wedden op loterijen zoals Lotto en Euro Millions. Hiermee kun je een grote prijzenpot winnen die oploopt tot in de miljoenen euro's.

Daarnaast zijn er nog verschillende krasspelletjes zoals Win for Life en Keno. Er zijn tientallen opties in het spelaanbod. Het leuke is dat je al met kleine bedragen kunt deelnemen om kans te maken op een grote jackpot.

Het aanbod aan loterijspellen en kraskaartspellen wordt regelmatig uitgebreid. Onlangs werd bijvoorbeeld Viking Lotto toegevoegd aan het spelaanbod. Via je account kun je bovendien heel eenvoudig deelnemen. Je dient enkel over geld te beschikken op je speelrekening om te kunnen meespelen. Als je gewonnen hebt, worden de winsten meteen uitbetaald.

Veiligheid

Scooore online is een onderdeel van het aanbod van de Nationale Loterij (e-lotto). De Nationale Loterij heeft een F1+ licentie die werd uitgegeven door de Belgische kansspelcommissie. Dit betekent dat e-lotto een exploitant is van online kansspelen die de geldende wetgeving nauwgezet respecteert.

Om toegang te krijgen tot het spelplatform van de Nationale Loterij moeten alle Belgische spelers hun identiteitsbewijs voorleggen om hun leeftijd te verifiëren. Minderjarigen mogen in geen geval de spellen van e-lotto spelen. Bovendien promoot de site verantwoord gokken door maatregelen te treffen om gokverslaving te voorkomen.

Alle online spellen, inclusief het aanbod van Scooore online, worden geleverd met strikte beveiligingsmaatregelen.

FAQ's – Scooore online

Wie kan online wedden op Scooore online?

De regels met betrekking tot online kansspelen zijn vrij streng in België. Je moet bijvoorbeeld minstens 18 jaar oud zijn om gebruik te kunnen maken van Scooore online. Enkel inwoners van België kunnen zich inschrijven en een account openen. Om dit te doen, moet je je identiteit laten verifiëren op basis van persoonlijke documenten.

Is het mogelijk om mobiel te wedden?

Scooore online heeft geen mobiele app, maar je kunt wel mobiel wedden via de website van e-lotto. Je kunt eenvoudig de mobiele browser openen en via de site weddenschappen plaatsen met je mobiele apparaat.

Kan ik spelen voor echt geld op Scooore?

Ja, je kunt enkel met echt geld inzetten als je weddenschappen wilt plaatsen op de site. Dit doe je door geld te storten op je account. Daarna kun je een weddenschap plaatsen en het bedrag van je keuze ingeven. Het is niet mogelijk om gratis weddenschappen te plaatsen op Scooore online.

Is het veilig om weddenschappen te plaatsen op Scooore online?

Ja, Scooore online houdt zich aan de regels van de Belgische kansspelcommissie. Dit betekent dat de website streng beveiligd wordt. Spelers kunnen transacties verrichten en persoonlijke informatie ingeven in een strikt beveiligde speelomgeving.