Online wedden op sport in België: de ultieme gids

Commerciële inhoud | Alleen nieuwe klanten | 18/21+

Websites voor weddenschappen

Wil jij graag online wedden op sport, maar weet je niet hoe je er aan begint? Dan is dit artikel geschikt voor jou.

Het doel: jou een duidelijk overzicht geven van de promoties en bonussen die bookmakers aanbieden in België. Zo helpen wij jou in de zoektocht naar de beste website voor online wedden op sport.

Online wedden op sport: de beste websites

In deze tabel vergelijken we de beste bookmakers voor online wedden op sport in België

Voor elke website besteden we aandacht aan deze zaken:

 • Het bedrag en de aard van de welkomstbonus.
 • Beschikbaarheid van een app voor iPhone / Android.

Bovendien kan je via de links gedetailleerde beoordelingen lezen van alle bookmakers.

 

# Site Bonus Mobiel Review Registratie
1 € (aanbieding voor eerste storting) Lees onze review
2 betFIRST.be DH € bonus sportweddenschappen + 10€ aanbieding op mobiel met de code BETMAX Lees onze review
3 (Gratis weddenschap ter waarde van 1e inzet) met de promotiecode CBJMAX Alleen voor iOS  

Lees onze review

 

4 Circus.be € met de code CIRCUSMAX (250€ verdubbeling 1e storting + 10€ op mobiel) Lees onze review
5 Bwin.be € terugbetaald 1e inzet [CTA href=”https://kelbet.be/go-paris-sportifs-bwin” target=”_blank” class=”awesome medium-t-awesome red-awesome” rel=”follow” textuel=”Spelen”]
6 Bingoal.be Verdubbeling eerste storting tot €  Niet beschikbaar Lees onze review  [CTA href=”https://kelbet.be/go-paris-sportifs-bingoal” target=”_blank” class=”awesome medium-t-awesome red-awesome” rel=”follow” textuel=”Spelen”]
7 Napoleon Games € gratis weddenschappen [CTA href=”https://kelbet.be/go-paris-sportifs-napoleon-games” target=”_blank” class=”awesome medium-t-awesome red-awesome” rel=”follow” textuel=”Spelen”]
8 Tipico sites online sportwedden Geen bonus  [CTA href=”https://kelbet.be/go-tipico-be” target=”_blank” class=”awesome medium-t-awesome red-awesome” rel=”follow” textuel=”Spelen”]
9 GoldenBet aanbieding bij inschrijving Niet beschikbaar [CTA href=”https://kelbet.be/go-paris-sportifs-goldenbet” target=”_blank” class=”awesome medium-t-awesome red-awesome” rel=”follow” textuel=”Spelen”]
10 Eurotiercé aanbieding voor eerste storting Niet beschikbaar  [CTA href=”https://kelbet.be/go-paris-sportifs-eurotierce” target=”_blank” class=”awesome medium-t-awesome red-awesome” rel=”follow” textuel=”Spelen”]
11 Scooore Geen bonus  [CTA href=”https://kelbet.be/go-paris-sportifs-scooore” target=”_blank” class=”awesome medium-t-awesome red-awesome” rel=”follow” textuel=”Spelen”]
12 Starcasino.be 250 € bij 1e storting + 10€ aanbiedingen Niet beschikbaar  [CTA href=”https://kelbet.be/go-paris-sportifs-starbet” target=”_blank” class=”awesome medium-t-awesome red-awesome” rel=”follow” textuel=”Spelen”]
13 Goldenvegas.be Tot en met € aanbiedingen Niet beschikbaar Lees onze review [CTA href=”https://kelbet.be/go-paris-sportifs-goldenvegas” target=”_blank” class=”awesome medium-t-awesome red-awesome” rel=”follow” textuel=”Spelen”]
14 Logo Betcenter Geen bonus Niet beschikbaar  [CTA href=”https://kelbet.be/go-paris-sportifs-betcenter” target=”_blank” class=”awesome medium-t-awesome red-awesome” rel=”follow” textuel=”Spelen”]
15 777 Sport Geen bonus Niet beschikbaar  [CTA href=”https://kelbet.be/go-paris-sportifs-777-gaming” target=”_blank” class=”awesome medium-t-awesome red-awesome” rel=”follow” textuel=”Spelen”]

Belangrijke criteria voor je keuze

We hebben ons op bepaalde criteria gebaseerd om dat overzicht op te stellen. We focussen op de elementen die invloed hebben op de gebruikservaring tijdens het online wedden op sport.

Twijfel niet om onze volledige beoordeling van elke  bookmaker te lezen. Dat doe je door in de kolom “Review” te klikken.

Welkomstbonus: opgepast voor de voorwaarden

Opgelet, de meest spectaculaire bonussen zijn niet altijd de meest interessante.

Het grootste deel van de beginnende spelers worden aangetrokken door het bedrag van de bonussen (“€200 bonus”), zonder zich af te vragen wat deze eigenlijk betekenen.

Wanneer je dus de bonussen vergelijkt, vraag je dan het volgende af:

 • Wat voor soort bonus is het?
 • Wat zijn de voorwaarden om de promotie te activeren?

Opgelet voor bonussen bij websites voor sportweddenschappen

De verschillende soorten bonussen

Een bonus kan verschillende vormen aannemen:

 • Verdubbeling van 1e storting
 • Terugbetaling weddenschap indien je verliest
 • Gratis weddenschappen (freebets)
 • Cash offer (bonus zonder storting)

Sommige websites bieden bonussen zonder storting aan. Of ze beloven een bedrag dat overeenkomt met een percentage  van de eerste storting. Het doel is om nieuwe spelers kennis te laten maken met hun platform.

Anderen stellen een terugbetaling van de eerste weddenschap voor, tot een bepaalde bedrag. In realiteit betekent dat wanneer je jouw eerste weddenschap verliest, je inzet tot een bepaald bedrag wordt terugbetaald.

Wanneer je de weddenschap wint, krijg je uiteraard alleen je winst terugbetaald.

De voorwaarden:

Het grootste deel van de bonussen verkrijg je alleen na een eerste storting. Bovendien kan dat geld kan pas afgehaald (= overgeschreven naar uw bankkaart of bankrekening) worden nadat de rondspeelvoorwaarden voldaan zijn.

Bijvoorbeeld, het geld dat toegekend wordt na een terugbetaling voor een eerste weddenschap bij Unibet, moet eerst drie maal rondgespeeld worden (en dus potentieel verloren worden) vooraleer het kan opgehaald worden. Deze voorwaarden zijn echter nog van de minst drastische. Sommige operatoren vereisen dat je het bedrag minstens 20 maal rondspeelt.

Om deze details te kennen, moet je de voorwaarden van elke bonus lezen, die niet altijd duidelijk van op voorhand gegeven worden. Je kan ze wel uitgebreid in onze reviews lezen.

Mobiele apps: onmisbaar in 2018!

Om alle websites voor sportweddenschappen met mobiele apps te vinden, kijk je gewoon in de kolom “mobiel” van de  bovenstaande tabel.

Wanneer je een  bookmaker kiest met een goede mobiele app, zal dat je spelervaring bij online wedden op sport ten goede komen.

Wedden op je tablet op een wedstrijd, die je op je gemak volgt vanuit je zetel, je spelrekening beheren wanneer je bij vrienden bent … Dat alles wordt veel gemakkelijker wanneer je beschikt over kwaliteitsvolle app, dan wanneer je moet surfen op een site die niet aangepast is voor mobiele toestellen.

Hier geven we enkele voorbeelden van apps die volgens ons de beste mobiele ervaringen bieden in België:

Unibet : inclusief live streaming

Stream wedstrijden via Unibet TVDe Sports app van Unibet is zonder twijfel één van de beste platformen wedden op mobiel op de markt.

De funtie Unibet TV is ook in de app geïntegreerd. Het laat jou toe om wedstrijden live te streamen. Het is de enige app verkrijgbaar in België met deze feature.

De app laat je dus niet alleen toe om op je mobiel te wedden, maar ook om wedstrijden live te bekijken op je smartphone of talbet. Zo kan jij jouw favoriete wedstrijden volgen, of je nu op de trein, in de bar zit of bij vrienden bent.

betFIRST : volg de actie in real-time

betfirst appDe app van betFIRST heeft geen geïntegreerde live streaming, maar laat  spelers wel toe om in real time te wedden dankzij de Play by Play-functie.

Deze feature is goed om matches live te volgen, zeker wanneer je niet over een voldoende verbinding beschikt om de wedstijden live te streamen. Het laat jou toe om de actie te volgen in real time met eenvoudige visuals en je weddenschappen te plaatsen zonder van scherm te moeten veranderen.

He spelaanbod: details om rekening mee te houden

Wil je enkel op populaire sporten en competities wedden, dan hoef je niet ongerust te zijn.

Wanneer je enkel biedt op storten en competities die voldoende bekend zijn, hoe je niet ongerust te zijn. Het grootste deel van de websites voor sportweddenschappen dekken het grootste deel van de sporten die door het grote publiek gevolgd worden.

Hier vind je een lijst van specifieke sporten die niet gedekt worden door sommige bookmakers::

 • Unibet : pesapallo, roeien
 • Ladbrokes : hondenrennen, floorball, Aussie football
 • betFIRST : Speedway
 • Tipico : bandy
 • Betcenter : netbal, zeilen

speedway-1450909Tot slot, veel Belgische bookmakers beperken hun aanbod niet alleen tot klassieke sporten. Je kan ook wedden op minder conventionele disciplines.  Bij de belangrijkste bookmakers (Ladbrokes, Unibet, Bwin …) kan je bijvoorbeeld wedden op politiek, op videogame kampioenschappen (e-sport), op het weer en zelfs op reality tv-shows!

Online wedden op sport in België: onze selectie

Heb je nog altijd moeite met het maken van je keuze? Dan hebben  wij twee websites voor sportweddenschappen gekozen die in het voordeel zijn voor alle beginnende spelers.

Tenzij je wil wedden op een specifieke sport, zoals zeilen of floorball, is het niet mis om voor een van deze bookmakers te kiezen.

Unibet : de beste ervaring op mobiel

[CTA href=”https://kelbet.be/nl-go-unibet” target=”_blank” class=”awesome medium-t-awesome green-awesome” rel=”follow” textuel=”Spelen bij Unibet >>”]

Als je enkel op mobiel wedt, dan is Unibet de keuze voor jou. De app van deze bookmaker blaast de concurrentie weg met een fantastische gebruikservaring op iPhone, iPad en Android:

 • Wedden met live uitzending van de wedstrijd
 • Een live notificatiesysteem
 • Uiterst aangename vormgeving

Deze Zweedse bookmaker ontstond in 1997 en is vandaag markleider in het Europese goklandschap.

Pluspunten Minpunten
 • 300% stortinsbonus met de Unibet bonuscode
 • Perfecte user experience
 • Mobiele app met live streaming
 • Afwezigheid van kleinere sporten zoals Aussie Football

Ladbrokes : de meest volledige?

[CTA href=”https://kelbet.be/nl-go-ladbrokes” target=”_blank” class=”awesome medium-t-awesome red-awesome” rel=”follow” textuel=”Spelen bij Ladbrokes >>”]

Ladbrokes aanbiedt:

 • Een volledig aanbod aan weddenschappen
 • Een aantrekkelijke bonus (schrijf u in met de Ladbrokes promotiecode CBJMAX)
 • verschillende geregelde bonussen en promoties

Deze bookmaker is een waar monumen dat al 128 jaar bestaat, en is een echte referentie. Zonder twijfel biedt deze bookmaker het meest volledige aanbod in België aan. Je  vindt hier de meeste sporten en competities om op te wedden.

Pluspunten Minpunten
 • Een compleet aanbod aan sporten
 • Geregelde promoties
 • Site geoptimaliseerd voor mobiel
 • Geen mobiele app voor Android
+18Speel VerantwoordPlay safe Gokhulp