US

Online sport kijken : kiezen we voor Unibet, Bwin of Ladbrokes?

Commerciële inhoud | 18+

Gratis en legaal online sport kijken: het beste alternatief voor gespecialiseerde – en vaak dure – sportzenders. Verschillende websites bieden deze service aan in België en wij gingen voor jou op zoek naar de beste bookmakers. 

Bookmakers voor online sport kijken

In België kun jebij diverse bookmakers online sport kijken. Of je nu houdt van voetbal, basketbal of ijshockey. Voor iedere sportliefhebber is er wel wat wils. Hieronder werpen we een blik op de drie populairste bookmakers: Unibet, Bwin en Ladbrokes.

Bookmaker Live vidéo Sporten Uitgezonden
Unibet

unibet

Gratis Voetbal, basketbal, tennis en hockey
Bwin

bwin review

Gratis Voetbal, basketbal,tennis en handbal
Ladbrokes

1 weddenschap van €0,50 Voetbal, basketbal,tennis en paardenrennen

Bwin en Unibet: de meest toegankelijke

Voorwaarden voor live sport

Zowel bij Bwin als Unibet kan je gratis online sport kijken. Voor speciale heruitzendingen vragen ze wel een vergoeding. Om toegang tot de live streaming te krijgen, moet je:

  • Een spelrekening openen op de website. Ondertussen kan je profiteren van de code.
  • Beschikken over een positief saldo of in de laatste 48 uur een weddenschap hebben geplaatst.

Ben je al een tijdje klant bij deze bookmakers, maar heb je momenteel geen geld op je account, dan kan je nog steeds genieten van live sportwedstrijden, op voorwaarde dat je de voorbije 24 uur minstens één weddenschap bent aangegaan.

Bij Ladbrokes zijn de regels helaas niet zo soepel. Als je een live streaming wilt zien, moet je minstens een weddenschap ter waarde van € 0.50 plaatsen via “Ladbrokes TV”.

online sport kijken via ladbrokes tv

Waar kan je online sport kijken op de website?

Je krijgt toegang tot de streaming op Bwin door op de knop “Live” en vervolgens op “Video” te klikken. De beschikbare live streams om online sport te kijken, worden aangegeven in het geel. Je kan ze volgen in het venster rechts op de pagina.

online sport kijken via bwin

Bij Unibet bevindt de live video zich in de sectie “Sportweddenschappen”. Daar klik je op “Unibet TV”. Daarna hoef je alleen in de kalender de wedstrijd te selecteren die je wil kijken. “Ladbrokes TV” is beschikbaar vanop de homepage van de operator.

Unibet TV: het meest rijke aanbod

Op Unibet TV vind je het meest uitgebreide aanbod voor live online sport kijken.

Dankzij de uitgebreide kalender weet je ruim op voorhand wanneer jouw favoriete sportwedstrijd live wordt uitgezonden. Buiten voetbal (zowel nationale kampioenschappen als internationale matches) worden er heel wat verschillende sporten aangeboden:

  • Basketbal
  • Tennis
  • Ijshockey
  • Handbal
  • etc.

Bij Ladbrokes vind je vooral voetbal. Vooral de wedstrijden uit de Ligue 1 kan je live kijken op Ladbrokes TV. Deze Britse bookmaker zendt ook NBA-matches uit en paardenraces in samenwerking met de PMU.

Ladbrokes focust zich voornamelijk op voetbal, maar we merken dat het aanbod aan andere sporten ook alsmaar meer wordt uitgebreid. Bij Ladbrokes kun je tegenwoordig ook op cricket, boksen, rugby en zelfs politiek wedden.

Liefhebbers van minder bekende sporten kunnen hun gading vinden bij Bwin. Deze bookmaker zendt via zijn website snooker en bowling uit. Verder vind je bij Bwin ook alle bekende sporten zoals voetbal, tennis, basketbal, volleybal en handbal terug.

online sport kijken via unibet tv

Videokwaliteit

Bij alle bookmakers kan je in hoge kwaliteit online sport kijken. Zeker door de afwezigheid van reclames is het DE manier om sportwedstrijden live te bekijken en dit zowel op je desktop als op je mobiele apparaat.

De vertraging van de uitzending gaat niet verder dan 10 seconden, in vergelijking met uitzendingen op televisie. Je kunt dus waar en wanneer je maar wilt live naar je favoriete wedstrijd kijken in HD kwaliteit.

Helaas kan je de video’s niet in full screen bekijken. Bovendien moet je voor deze service de laatste versies van Javascript en Adobe Flash Player hebben.

Op mobiel online sport kijken

Elke operator in deze vergelijking biedt zijn spelers een app aan voor sportweddenschappen, beschikbaar voor iOS en Android. 

  • Ladbrokes Sports
  • Bwin Sports
  • Unibet Sport App

Bwin mobiele app sport

Unibet biedt nog een andere app, Sports Guide TV, maar deze toont enkel de wedstrijden die live op het web worden uitgezonden.

De sport apps van deze bookmakers zijn alle drie uitstekend. We merken dat het mobiele aanbod van Unibet en Ladbrokes veel uitgebreider is dan dat van Bwin. Ook kun je via de mobiele apps van Unibet en Ladbrokes tal van functies en speciale opties gebruiken.

De sport app van Bwin is nog niet zolang actief. We verwachten dat het aanbod hier alleen maar groter gaat worden. Het zal dus niet lang meer duren voordat Bwin zich kan meten met de app van Unibet en Ladbrokes.

Online sport kijken: wie is de beste bookmaker?

Als we zouden moeten kiezen tussen Unibet, Ladbrokes of Bwin gaat onze voorkeur uit naar Unibet. Het aanbod is hier groter en gevarieerder en we mogen ook niet vergeten dat Unibet gratis speelgeld geeft tot 200% aan nieuwe gebruikers.

Ladbrokes zetten we op de tweede plaats. Het aanbod is ook hier erg groot, maar de voordelen vinden we iets minder interessant omdat je de free bet in één keer moet op gebruiken.

Bwin is een bookmaker die we ook zeker kunnen aanbevelen. Deze bookmaker scoort hoog op bijna alle vlakken, maar we merken dat er hier en daar nog ruimte voor verbetering is. Unibet scoort naar onze mening het hoogst op het aanbod, de functies, de mobiele app en de voordelen.

Online sport kijken : kiezen we voor Unibet, Bwin of Ladbrokes?
3.8 (75%) 12 vote[s]

Pas de commentaires

Commenter

Casino +21 Sportweddenschappen +18 Gok met mate ! Gokhulp