Online sport kijken : Unibet, Bwin of Ladbrokes?

Commerciële inhoud | Alleen nieuwe klanten | 18/21+

Gratis en legaal online sport kijken: het beste alternatief voor gespecialiseerde – en vaak dure – sportzenders. Verschillende websites bieden  deze service aan in België. Hier vind je een overzicht van de beste live streams.

Bookmakers voor online sport kijken

In België kan je slecht bij drie bookmakers online sport kijken.

online sport kijken 

Bij BetFIRST, een grote bookmaker in België, kan je nog niet online sport kijken. Dat is vreemd, aangezien deze website het meest complete aanbod aan live weddenschappen heeft.

Bwin en Unibet: de meest toegankelijke

Voorwaarden voor live sport

Zowel bij Bwin als Unibet kan je gratis online sport kijken. Voor speciale heruitzendingen vragen ze een vergoeding. Om hier toegang tot te hebben, moet je:

  • een spelrekening openen op de website. Ondertussen kan je profiteren van de promotiecode.
  • Een positief saldo (de bonus niet meegerekend) op je portefuille. Of je moet op zijn minst een eerste storting doen op je account.

Is je portefeuille toch leeg, dan kan je nog genieten van live sportwedstrijden, op voorwaarde dat je de voorbije 24h minstens één weddenschap hebt aangegaan.

Bij Ladbrokes zijn de regels helaas niet zo soepel. Je moet minstens een weddenschap ter waarde van €0.50 plaatsen op de wedstrijd die je wil zien via “Ladbrokes TV”.

online sport kijken via ladbrokes tv

Waar kan je online sport kijken op de website?

Je krijgt toegang tot de streaming op Bwin door op de knop “Live” en vervolgens op “Video” te klikken. De beschikbare live streams om online sport te kijken, zijn aangegeven in het geel. Je kan ze volgen in het venster recht in de pagina.

online sport kijken via bwin 

Bij Unibet bevindt de live video zich in de sectie “Sportweddenschappen”. Daar klik je op “Unibet TV”. Daarna hoef je alleen in de kalender de wedstrijd te selecteren die je wil kijken. “Ladbrokes TV” is beschikbaar vanop de homepage van de operator.

Unibet TV: het meest rijke aanbod

Op Unibet TV vind je het meest uitgebreide aanbod voor live online sport kijken.

Dankzij de uitgebreide kalender weet je ruim op voorhand wanneer jouw favoriete sportwedstrijd live wordt uitgezonden. Buiten voetbal (zowel nationale kampioenschappen en internationale matches) worden heel wat verschillende sporten aangeboden:

  • Basketbal
  • Tennis
  • Ijshockey
  • Handbal
  • etc.

Bij Ladbrokes vind je vooral voetbal. Vooral de wedstrijden uit de Ligue 1 kan je live kijken op Ladbrokes TV. De Britse bookmaker zendt ook NBA-matches uit en paardenraces, in samenwerking met PMU.

Liefhebbers van minder bekende sporten kunnen hun gading vinden bij Bwin. Deze bookmaker zendt via zijn website snooker en bowling uit.

Fans van rugby worden door alle bookmakers in de steek gelaten. Geen enkele operator zendt wedstrijden uit van deze sport.

online sport kijken via unibet tv

Videokwaliteit

Bij Alle bookmakers kan je in hoge kwaliteit online sport kijken. Zeker door de afwezigheid van reclames is het DE manier om sportwedstrijden live te bekijken. De vetraging van de uitzending gaat niet verder dan 10 seconden, in vergelijking met uitzendingen televisie.

Helaas kan je de video’s niet in full screen bekijken. Bovendien moet je voor deze service de laatste versies van Javascript en Adobe Flash Player hebben.

Op mobiel online sport kijken

Elke operator in deze vergelijking bietd zijn spelers een app aan voor sportweddenschappen, beschikbaar voor iOS en Android. Helaas kan je niet met elke app online sport kijken.

  • Ladbrokes Sports: video van Serie A, Ligue 1, ATP, NBA et paardenrennen.
  • Bwin Sports: volg live grote sportevenementen.
  • Unibet Sports Betting: laat je om live de score te volgen, maar niet via video.

Unibet biedt nog een andere app, Sports Guide TV, maar deze toont enkel de wedstrijden die live op het web worden uitgezonden.

Pas de commentaires

Commenter

+18Speel VerantwoordPlay safe Gokhulp