18+ | 21+ | Algemene voorwaarden van toepassing | Commerciële inhoud

Nationale loterij app review: aanbod, functies, gebruiksgemak

De Nationale loterij app is ideaal voor mensen die op elk moment hun geluk willen beproeven. Via de app die beschikbaar is voor apparaten van iOS en Android kun je gokken op al je favorieten kansspelen. Binnen enkele klikken weet je of je miljonair bent.

Hieronder vind je onze score van de Nationale Loterij app:

Nationale Loterij app Onze score Registreer je
Aanbod en functies 4/5
Inschrijven 3,5/5
Gebruiksgemak 4/5
Totale score: 3,8/5

nationale loterij app

Aanbod en functies – 4/5

Via de app van de Nationale Loterij krijg je toegang tot al je favorieten spellen. Daarnaast is het ook mogelijk om op diverse sporten te wedden. Het ontwerp van de app is fris en modern en zeer gebruiksvriendelijk. Het startscherm binnen de app kun je zelf personaliseren. Op die manier heb je meteen toegang tot je favoriete games en opties.

Je kunt deelnemen met verschillende kansspelen zoals:

  • Lotto en Lotto plus
  • Euro Millons
  • Win for Life
  • Keno
  • Scooore

De app is heel functioneel aangezien je alle opties binnen het aanbod gemakkelijk kan terugvinden. Binnen enkele klikken heb je je favoriete kansspel gevonden. Bovendien kun je ook op voetbal en andere sporten wedden via Scooore.

Daarnaast is het ook mogelijk om je Lottery Club-kaart toe te voegen in de app. Zo heb je altijd toegang tot je voordelen. Als je lid bent van de Lottery Club kun je speciale kortingen en geschenken ontvangen. Je kunt je lidkaart tonen in de verkooppunten en op die manier voordelen scoren.

Nationale Loterij app aanbod

Het is heel handig dat je met je Nationale Loterij app ook je Lotto-ticket kunt scannen. Dit kun je doen na de trekking en de app laat je meteen weten of je gewonnen hebt. Daarnaast kun je ook meldingen ontvangen via de app van zodra er nieuwe resultaten binnen zijn. Wil je dus bijvoorbeeld je favoriete loterijspel zoals Euro Millions op de voet volgen? Dan kan dit via de app. Je krijgt als eerste alle informatie te zien over de resultaten van de laatste trekkingen. Je kunt bovendien de nummers gemakkelijk vergelijken met je eigen nummers.

De app geeft je ook toegang tot Scooore, het sportsbook van de e-lotto. Voor sportliefhebbers is het dus ook interessant om de app te downloaden. Je kunt eenvoudige je favoriete sport selecteren en een weddenschap plaatsen.

Inschrijven – 3,5/5

Als je graag wilt gokken via de app van de Nationale Loterij, moet je je eerst registreren. Dit kun je doen nadat je de app gedownload hebt. Daarnaast kun je ook gewoon surfen naar de website van de Nationale Loterij. Op de startpagina vind je de knop om je in te schrijven. Als je vervolgens de app downloadt, kun je eenvoudig inloggen met je bestaande account.

Volg de stappen hieronder om een account te openen:

  • Ga naar de website van e-lotto of download de app
  • Vul het registratieformulier in met je gegevens
  • Log in met je paswoord en doe een storting

Nationale Loterij registratie

Het is belangrijk om een eigen account op jouw naam te openen. Enkel op die manier kun je gebruik maken van het hele aanbod van de Nationale Loterij. Je moet er rekening mee houden dat je enkel een account kunt openen als je minstens 18 jaar oud bent. Daarnaast moet je ook een officieel adres in België hebben. Hierop wordt streng gecontroleerd.

Nationale Loterij app gebruiksgemak – 4/5

De Loterij app kan heel eenvoudig gedownload worden op toestellen van iOS en Android. Android-gebruikers kunnen de app downloaden in de Google Play Store en iOS-gebruikers kunnen terecht in de App Store. De app is bovendien volledig gratis te downloaden.

De Nationale Loterij app is heel goed ontworpen en daarom gemakkelijk in gebruik. Iedereen kan vlot overweg met de app omdat alle knoppen helder worden weergegeven. Je ziet meteen alle informatie die je nodig hebt. Bovendien kun je het startscherm zelf aanpassen zodat je alleen de zaken ziet die jou interesseren.

Nationale Loterij app iOS

Gebruikers van iOS kunnen de app probleemloos downloaden op iPhone, iPod Touch en iPad. De app is compatibel met versie iOS 11.0 of nieuwer. Je kunt de Nationale Loterij app in verschillende talen gebruiken (Nederlands, Frans en Engels). Houd er rekening mee dat deze app 63,2 MB aan ruimte inneemt op je toestel.

Loterij app gebruiksgemak

Nationale Loterij app Android

De app van de Nationale Loterij is ook beschikbaar in de Google Play Store. Spelers met een toestel van Android kunnen de app downloaden als ze een systeem gebruiken van 5.0 en hoger. De app neemt 24 M ruimte in op je toestel.

Nationale Loterij app: ons eindoordeel

De app van de Nationale Loterij is een handige app voor mensen die ook graag onderweg willen inzetten op kansspelen. De Nationale Loterij biedt een groot aanbod aan gokspelletjes waaronder kraskaarten, loterijspellen en zelfs een sportsbook met sportweddenschappen.

Een groot voordeel is dat de app van de Belgische Loterij gedownload kan worden in de Google Play Store en ook in de App Store. Het maakt dus niet uit welk toestel je hebt, je kunt altijd gebruik maken van de app om een gokje te wagen.

Lotto ticket inscannen

De app biedt tal van functies zoals de mogelijkheid om je ticket in te scannen en meldingen te ontvangen over de resultaten. Bovendien wordt je ook goed op de hoogte gehouden van de laatste nieuwtjes. Daarnaast kun je ook het startscherm volledig aanpassen aan jouw voorkeuren. Ook voor leden van de Lottery Club is de Nationale Loterij app heel handig. Je kunt de app openen en de QR-code inscannen in een winkelpunt. Op die manier kun je als lid altijd van alle voordelen genieten.

Bovendien is de Nationale Loterij app heel handig in gebruik. Alles wordt duidelijk en overzichtelijk weergegeven en je kunt ook vlot navigeren op de app. We kunnen concluderen dat de app van de Belgische Loterij veel potentieel heeft. Het is een handige app voor fans van kansspelen. Je kunt er overal gebruik van maken en het is zelfs mogelijk om de app te personaliseren. Bovendien dient de app ook als klantenkaart voor leden van de Lottery Club. Goed om te weten is dat er regelmatig verbeteringen worden aangebracht aan de app.