Ladbrokes à la carte: hoe je moet spelen?

Commerciële inhoud | 18+

Met de Ladbrokes à la carte pdf, verkrijgbaar in alle filialen van de bookmaker, kan je eenvoudig op voetbal en vele andere sporten gokken. Lees hier hoe je dat formulier kan invullen.

Ladbrokes logo

Hoe je de Ladbrokes à la carte pdf invult

1 – Kies hoeveel je inzet en het aantal wedstrijden

Option et misesIn de eerste kolom van de Ladbrokes à la carte pdf kan je jouw “optie” kiezen, wat het aantal wedstrijden is dat je wil combineren. Daarna kan je de inzet aankruisen. bijvoorbeeld, wanneer je een gecombineerde weddenschap wil plaatsen ter waarde van €7 op drie wedstrijden, kruis dan het vakje “3” aan in “Opt” en de vakjes “2,00” en “5,00” in de “” kolom.

Wanneer je het vakje “Auto” aankruist, dan wordt de optie automatisch aangepast aan het nummer van resultaten die je hebt voorspeld. Je kan ook je inzet vermenigvuldigen door het vakje “x10” aan te kruisen.

2 – Selecteer de resultaten

Begin eerst met het nummer van elke wedstrijd waarop je wil wedden in te vullen: deze nummers vind je in het pdf formulier met de à la carte wedstrijden van die dag (link onderaan in het artikel).

Vervolgens geef je aan op welke match je gaat wedden. Hiervoor moet je vakjes met hondertallen, tientallen en eenheden invullen. Bijvoorbeeld: om op wedstrijd 217 te wedden, kruis je de vakjes “200”, “10”, en “7” aan.


Daarna kies je op wat voor resultaat je wil wedden.

  • Sélection résultatR1/R2/RX: je voorspelt het resultaat van de match, zij het de overwinning van ploeg 1 (R1), 2 (R2) of geen van beide (RX).
  • H1/H2/HX: dit is een weddenschap met handicap. Dat betekent dat je bij het wedden op een van de teams een voordeel krijgt.
  • 1-X/2-X/1-2: deze weddenschap heet dubbele kans. Je kan hier op twee resultaten wedden. Bijvoorbeeld: je voorspelt een overwinning voor één van de beide teams of een gelijkspel (1-x of x-2). Of je voorspelt dat beide teams kunnen winnen, en geen gelijkspel (1-2).

In de matchfolder kan je de handicaps en de bijhorende odds lezen. Je kan ook sporten combineren op de Ladbrokes à la carte pdf: zo kan je perfect wedden op een voetbal- en tenniswedstrijd.

3 – Even oefenen

Op de afbeelding onderaan hebben we gewed op 4 resultaten:

  • Match 12: R1 = ploeg 1 wint
  • Match 78: Hx = gelijkspel rekening houdende met een handicap
  • Match 121: 2-x = overwinning van ploeg 2 of geen van  beide
  • Match 141: Rx = geen van beiden wint de game

Opgelet: wanneer je een fout maakt in een van je voorspellingen, kan je het vakje “A” aankruisen. Een voorbeeld vind je hieronder (aangeduid met de pijl).

a la carte pdf

Download de Ladbrokes à la carte pdf

Om de coupon te downloaden klik je op deze link.

Voorbeeld Ladbrokes a la carte pdf

Waar kan je wedden?

De Ladbrokes à la carte pdf is uitsluitend te verkrijgen in de verkooppunten van deze operator.  Om jouw dichtsbijzijnde verkooppunt te vinden, ga je naar deze pagina.

Als je wenst om te spelen op Ladbrokes, zonder dat je op verplaatsing moet, kan je terecht op de website van de operator. Wanneer je de promotiecode invult bij jouw registratie, kan je genieten van een welkomstbonus in de vorm van gratis weddenschappen ter waarde van €100.

Ladbrokes à la carte: hoe je moet spelen?
Beoordeel dit artikel
+18 Speel Verantwoord Play safe Gokhulp