18+ | 21+ | Algemene voorwaarden van toepassing | Commerciële inhoud

Over ons

Code-bonus-jeux is een gaming begeleider voor mensen die online wedden. Het is ons doel om:

  • U te helpen de beste bonussen en speciale aanbiedingen te verkrijgen;
  • Legale en eerlijke gaming sites te beoordelen;
  • Gratis weddenschap- en gaming advies te geven, alsmede tips en strategieën.

Partnerschappen en adverteren

Code-bonus-jeux wordt beheerd door Pull Media, die een commerciële relatie heeft met bepaalde weddenschap- en gaming operators.

Pull Media beveelt alleen partnerschappen aan met legale operators.

Als u op ons advies inschrijft bij een gaming site, dan ontvangen wij daar een commissie van, van de operator. Wij promoten ook bepaalde operators in duidelijk geïdentificeerde advertenties, die apart staan van onze redactionele inhoud.

De betaling van de commissies draagt bij aan de creatie en het onderhouden van de inhoud van de website.

Redactionele onafhankelijkheid

Wij vinden onze redactionele onafhankelijkheid erg belangrijk.

Onze redactionele teams worden op geen enkele manier beïnvloed door welk commercieel partnerschap dan ook. Onze vergelijkingen en aanbevelingen zijn gebaseerd op duidelijke en transparante criteria.

Het is ons doel om een handzame gids te leveren voor het online wedden en gamen, om onze lezers te helpen de juiste keuze voor henzelf te maken.

Veilig en legaal gamen

Wij zullen nooit illegale sites om te gamen promoveren en wij hebben ons toegewijd om u te informeren over de wettelijke restricties die er zijn voor de locatie waar u zich bevindt.

Wij moedigen alle lezers aan die het slachtoffer geworden zijn van oneerlijke behandeling door gaming sites om ons daarover in te lichten via het gedeelte voor commentaar of de contactpagina van onze site.

Wij helpen u ook met het begrijpen van de bonusvoorwaarden en alle andere aanbiedingen die geboden worden door de gaming operators die wij promoten.

Lezers moeten onze content op een legale manier gebruiken en wij zijn niet verantwoordelijk voor enig frauduleus gebruik of de consequenties daarvan.

Verslaving

Online gaming kan verslavend zijn voor sommige mensen en wij kunnen hiervoor niet verantwoordelijk worden gesteld. Als gokken invloed heeft op u of op iemand in uw naaste omgeving, zoek dan steun en begeleiding om een gokprobleem te voorkomen en/of te behandelen.

Help ons om Code-bonus-jeux te verbeteren!

Pull Media heeft een netwerk van gaming sites, waar content al wordt gepubliceerd sinds 2010. Sommige content is misschien niet langer van toepassing en wij vragen u om een opmerking daarover bij ons achter te laten of om contact met ons op te nemen zodat wij dit kunnen rectificeren waar mogelijk.

 

Wettelijke vermeldingen

Site wordt gehost door OXEVA SAS

5 rue de la Terrasse

75017 Paris

Frankrijk

Tel: 01 44 92 35 50

 

Code-bonus-jeux wordt uitgevoerd door:

PULL MEDIA SAS

42 rue Washington

75008 Paris

RCS: 524 179 090 RCS Roubaix-Tourcoing

 

Uitgevende directeur: John Samson