18+ | 21+ | Algemene voorwaarden van toepassing | Commerciële inhoud

EK 2020 (2021) voorspellingen: wie gaat winnen? Doe je voorspelling hier!

Elke voetbalfan reflecteert op zijn voorspellingen voor Euro 2020 – 2021. Wie is dit jaar de grote favoriet? Wij helpen je de beste Euro 2020 voorspellingen te doen!

EK 2020 – 2021 voorspellingen: de beste kansen

EK 2020 – 2021 favorieten Betfirst

 

betfirst ek 2020

Bet777

 

bet777 ek 2020

Circus
circus ek 2021
Betway
Ladbrokes
ladbrokes ek 2020
🇮🇹
Italië
1,95 1,95 1,90 1,98 1,95
🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿
Engeland
1,83 1,83 1,80 1,82 1,80

Bekijk alle odds 

Kansen gegeven op de 08/07/2021

EK 2021 voorspelligen : des beste bookmakers

In de tabel hieronder vind je de beste bookmakers om bij te wedden op EK 2020:

🏆
TOP 5 –  Bookmakers EK

Beste bookmaker
✔️
Voordelen

Registreer je
1. Betfirst
betfirst ek 2020
BetYourWay (BetBuilder),
Super Boost : Belgïe wint
2. Bet777

 

bet777 ek 2021

Voetbal Uitdaging : Geweldige Prijzen
Combomax
3. Circus

 

Circus promotiecode

Red Fan Challenge : Meer dan €50.000 aan cadeaus
4. Ladbrokes

 

Verhoogde notering voor nieuwe klanten
5. Bingoal

 

Bingoal ek 2021

Euro 2020 kalender : elke dag een nieuwe promotie
Vorige winnaars EK Belangrijke spelers EK 2020 Weddenschappen EK 2020
Portugal – 2016 Toni Kroos – Duitsland Top goalscorer
Spanje – 2012 Kevin De Bruyne – België Groepswinnaar
Spanje – 2008 Sergio Canales – Spanje Aantal doelpunten
Griekenland – 2004 Engeland – Sir Harold Kane EK 2020 winnaar
Frankrijk – 2000 Frankrijk – Antoine Griezmann Handicaps

EK 2020 – 2021 voorspellingen: basis idee, voorspellingen en tips

Niets is leuker dan op voorhand een voorspelling te doen om die dan uiteindelijk ook te winnen. Het EK 2020 volgen is op zich al erg spannend, maar als je geld hebt ingezet op je favoriete ploeg kun je de spanning nog een beetje opvoeren. Natuurlijk wil je zoveel mogelijk kans maken om een juiste voorspelling te doen en daarmee helpen wij je graag verder. Met onze uitleg, voorspellingen en tips krijg je een duidelijk beeld van de kansen en de mogelijkheden die je hebt.

Vergeet niet dat om EK 2020 voorspellingen te plaatsen met echt geld, je minstens 18 of 21 jaar oud moet zijn (afhankelijk van de bookmaker). Ben je nog niet helemaal vertrouwd met de verschillende soorten weddenschappen? Neem dan eens een kijkje in onze gids met alle soorten weddenschappen.

Euro 2020 voetbal wedden: resultaten tot nu toe

Na het WK in Rusland 2018 kunnen we uitkijken naar het eerstvolgende grote voetbaltoernooi en dat is het EK 2020. De voorrondes van de Euro 2020 worden gespeeld van maart tot en met november 2019 in twaalf steden uit Europa.

Via de kwalificatie-voorrondes zijn er 20 landen die zich rechtstreeks plaatsen voor het EK. De vier resterende landen die mogen deelnemen komen uit de European Qualifiers Play-Off. Deze wedstrijden worden door de groepswinnaars van de Nations League gespeeld in maart 2020.

ek 2020 voorspellingen

België zit in Groep I en heeft tot nu toe heel goed gespeeld met een overwinning tegen Rusland en Cyprus. In de andere groepen zien we dat Engeland, Noord-Ierland, Ierland, Wales, Spanje, Polen, Frankrijk, Turkije en Italië de hoogste scores behaalden tot nu toe.

Natuurlijk geeft dit nog niet veel duidelijkheid aangezien er nog maar 2 wedstrijden gespeeld werden in de kwalificerende voorrondes en in totaal zijn er 10 speeldagen.

EK 2020 voorspellingen: voorbeeld plot Italië versus Finland

Helaas moest Italië het WK in Rusland aan zich voorbij laten gaan omdat ze niet genoeg punten scoorden tegen Zweden. Tijdens het EK 2020 kunnen ze zich opnieuw bewijzen en daarbij is Finland een ideale tegenstander.

In de eerste speelronde van de kwalificaties won Italië tegen Finland met een mooie 2-0. Op de tweede speeldag stond Italië tegenover Liechtenstein en wonnen ze met een indrukwekkende 6-0. Finland won tijdens de tweede speeldag dan wel weer van Armenië met 2-0, maar onze voorkeur gaat uit naar Italië.

voorspellingen ek

Belangrijkste spelers Euro 2020

Duitsland deed het niet zo goed op het WK 2018, maar dat betekent nog niet dat ze ten dode opgeschreven zijn. De Duitsers weten als geen ander hoe ze terug kunnen stuiteren uit een dieptepunt en met getalenteerde spelers als Joshua Kimmich en Toni Kroos zal dat zeker geen probleem zijn.

Euro 2020 is de ultieme kans voor het Belgische team na hun fantastische prestatie op het WK 2018 waar ze derde eindigden. Bovendien zullen Kevin De Bruyne en Eden Hazard volgende zomer op hun hoogtepunt zijn.

Spanje heeft een team dat in transitie is. Spelers Iker Muniain, Sergi Gomez en Sergio Canales maakten de cut en de verwachtingen zijn hoog gespannen.

Het huidige team van Engeland behoort tot de beste van de geschiedenis. Het team heeft twee van de beste vleugelverdedigers: Kyle Walker en Danny Rose. En dan mogen we Declan Rice, Raheem Sterling, Jadon Sancho en één van de beste spitsen op de planeet: Sir Harold Kane niet vergeten.

Het is uiteraard geen verrassing dat de Fransen gezien worden als het ultieme winnende team van het EK 2020 na hun overwinning op het WK in Rusland. Het Franse team heeft de jeugd aan zijn kant met topspelers als Paul Pogba, Antoine Griezmann en Kylian Mbappe.

Er zijn natuurlijk verschillende soorten weddenschappen die je kunt aangaan. Zo kun je wedden op een heel team of op één bepaalde speler, maar ook op bijvoorbeeld het aantal goals dat er in een wedstrijd gemaakt gaan worden (meer dan 2,5 of 3,5,..).

Eén vuistregel die je goed in de gaten moet houden is dat hoe hoger de notering, hoe meer winst je kan maken, maar ook hoe lager de kans is dat je effectief gaat winnen. Met andere woorden: hoe groter het risico, hoe meer je kan winnen.

Euro 2020 – 2021 tips: favorieten en underdogs

Er zijn diverse teams die tot de favorieten behoren waaronder Frankrijk, Duitsland, Italië, Engeland en Spanje. Maar let ook op voor de underdogs zoals bijvoorbeeld België die het verrassend goed deden op het WK in Rusland in 2018. Daarnaast zijn Nederland, Portugal en Kroatië ook enorm populair in de EK 2020 voorspellingen.

Natuurlijk kun je op voorhand nooit helemaal zeker weten wie er gaan winnen of verliezen. Kijk maar naar het team van Duitsland dat al een tijdje niet meer echt goed presteert. Dit wilt natuurlijk nog niets zeggen, want je weet nooit wie er verrassend uit de hoek gaat komen, wie er een comeback gaat maken of welke favoriete ploegen uiteindelijk toch niet aan de verwachtingen zullen voldoen.

Meest voorkomende weddenschappen EK 2021

Er zijn heel wat manieren om te wedden op EK 2020. Hieronder vind je de meest voorkomende weddenschappen van de Euro 2020:

 • EK 2020 winnaar
 • Top goalscorer
 • Aantal goals
 • Groep winnaar

Een uitgebreide lijst van alle soorten weddenschappen vind je hier.

Wed op groepen: Euro 2020 tips

De EK kwalificatie rondes bestaan uit 10 groepen:

 • Groep A: Engeland, Tsjechië, Bulgarije, Kosovo en Montenegro
 • Groep B: Portugal, Oekraïne, Servië, Litouwen en Luxemburg
 • Groep C: Nederland, Duitsland, Noord-Ierland, Estland en Wit-Rusland
 • Groep D: Zwitserland, Denemarken, Ierland, Georgië en Gibraltar
 • Groep E: Kroatië, Wales, Slowakije, Hongarije en Azerbeidzjan
 • Groep F: Spanje, Zweden, Noorwegen, Roemenië, Malta en Faeröer
 • Groep G: Polen, Oostenrijk, Israël, Slovenië, Macedonië en Letland
 • Groep H: Frankrijk, IJsland, Turkije, Albanië, Moldavië en Andorra
 • Groep I: België, Rusland, Schotland, Cyprus, Kazachstan en San Marino
 • Groep J: Italië, Bosnië-Herzegovina, Finland, Griekenland, Armenië en Liechtenstein

De eerste twee landen van elke groep worden geplaatst voor het EK 2020 waardoor er in totaal 20 landen uit de groepen deelnemen.

Onze Euro 2020 tips voor de groepswinnaars:

 • Groep A: Engeland en Bulgarije
 • Groep B: Servië en Portugal
 • Groep C: Nederland en Duitsland
 • Groep D: Zwitserland en Denemarken
 • Groep E: Kroatië en Wales
 • Groep F: Spanje en Zweden
 • Groep G: Polen en Oostenrijk
 • Groep H: Frankrijk en IJsland
 • Groep I: België en Rusland
 • Groep J: Italië en Bosnië-Herzegovina

Wed op de European Qualifiers Play-offs: EK 2021 voorspellingen

Uit de European Qualifiers Play-offs komen vier deelnemers die geselecteerd worden voor het EK 2020. De twintig andere landen komen uit de groepen van de kwalificaties.

De vier winnaars van de Leagues A, B, C en D spelen voor de vier laatste plaatsen in het EK. Het gaat over deze 16 landen die per League gekwalificeerd worden:

 • League A: Zwitserland, Portugal, Nederland, Engeland
 • League B: Bosnië-Herzegovina, Oekraïne, Denemarken, Zweden
 • League C: Schotland, Noorwegen, Servië, Finland
 • League D: Georgië, Kosovo, Macedonië en Wit-Rusland

Onze Euro 2020 tips:

 1. Portugal
 2. Engeland
 3. Zwitserland
 4. Nederland

Wed op 16 rondes: EK 2020 voorspellingen

Het EK 2020 toernooi opent in Rome op 12 juni 2020. De groepsfase loopt met maximaal 4 wedstrijden per dag tot 30 juni. De beste twee van elke groep en de vier eerstvolgende beste groepen gaan door naar de knock-out fase.

Deze wedstrijden vinden plaats in Londen, Amsterdam, Bilbao, Budapest, Bucharest, Kopenhagen, Glasgow en Dublin.

Onze voorspelling voor de winnaars uit deze ronde:

 1. Frankrijk
 2. Engeland
 3. België
 4. Duitsland
 5. Spanje
 6. Nederland
 7. Italië
 8. Portugal

Euro 2020 wedden op de kwart finale

De kwart finales van het EK 2020 vinden plaats in Sint-Petersburg, Munchen, Bakoe en Rome. Dit is onze voorspelling voor de vier winnaars uit de kwart finale:

 1. Frankrijk
 2. Spanje
 3. Engeland
 4. België

Na even wikken en wegen gaan we toch niet voor Duitsland aangezien we meer potentieel zien in de andere teams. Duitsland is erg sterk en ook Nederland en Italië moeten zeker niet onder doen, maar  toch staan wij voor de volle overtuiging achter onze top 4.

Euro 2020 wedden op de semi-finale

De semi-finale van het EK 2020 wordt gespeeld in het Wembley stadion van London en dat geldt ook voor de grote finale. Het is niet eenvoudig om twee winnaars te kiezen uit deze sterke top vier.

wembley stadion londen

Frankrijk is een ploeg die moeilijk te overwinnen is en al zeker nu ze aan de top staan als beste wereldploeg van 2018. Naast Frankrijk kiezen we voor het ‘dreamteam' van België aangezien ze op het WK 2018 bewezen hebben dat ze erg veel in hun mars hebben.

Wed op de finale Euro 2020

Heel België is enorm fier op zijn Rode Duivels en wij geven ze graag al het voordeel van de twijfel Winnen tegen een topper als Frankrijk zal niet eenvoudig worden, maar zeker wel mogelijk en dat gunnen we hen ook ten volle!

De ultieme winnaar van de Euro 2020 wordt uitgeroepen op 14 juli in Londen en wij voorspellen dat België gaat winnen. Toch zijn ook Frankrijk, Engeland en Spanje grote kanshebbers. Veel zal afhangen van de voorgaande wedstrijden en de situaties van de teams zelf. Houd altijd goed in de gaten hoe hoog de odds liggen bij de bookmakers en in welk team je het meeste potentieel ziet.

Euro 2020 – 2021 voorspellingen: de beste weddenschappen

Als je gaat wedden op EK 2020 heb je diverse mogelijkheden. Bij elke bookmaker zijn er namelijk verschillende soorten weddenschappen die je kunt afsluiten:

 • De top goalscorer
 • De groepswinnaar
 • Het aantal goals tijdens een wedstrijd
 • De Euro 2020 winnaar,..

Daarnaast kun je ook kiezen voor enkelvoudige weddenschappen, meervoudige weddenschappen of gecombineerde weddenschappen. Je kunt live inzetten tijdens de wedstrijd om het extra spannend te maken of om meer inzicht te krijgen in de wedstrijd. Als je live gaat inzetten, moet je echter wel rekening houden met lagere noteringen.

Je kunt ook vooraf een weddenschap plaatsen zodat je een hoge notering kunt scoren. Voor spelers die nog niet veel gewed hebben op voetbal, raden we aan om het zo eenvoudig mogelijk te houden met bijvoorbeeld een enkelvoudige weddenschap en niet te grote risico's te nemen.