US

Bingoal paardenrennen: aanbod, live wedden, mobiele app

Commerciële inhoud | Alleen nieuwe klanten | 18+

Bij Bingoal paardenrennen kun je terecht voor paardenraces uit binnen- en buitenland. Dit is één van de weinige bookmakers die over een aparte rubriek beschikt die enkel en alleen aan paardenrennen gewijd is. 

Hieronder vind je onze mening over Bingoal paardenrennen Frankrijk:

Bingoal paardenrennen Onze score Registreer je
🐴 Aanbod weddenschappen 4/5
🏇 Live wedden/streaming 4/5
📱 Mobiel wedden 3/5
💰 Betaalmethoden 4/5
📞 Klantenservice 2,5/5

bingoal paardenrennen

Aanbod Bingoal paardenrennen Frankrijk – 4/5

Wie dacht dat je bij Bingoal vooral op voetbal kon gokken heeft het mis. Deze bookmaker staat namelijk ook erg bekend voor zijn aanbod aan paardenrennen. De populairste vorm van deze sport is Bingoal paardenrennen Frankrijk, maar deze bookmaker biedt ook races aan uit ander landen zoals Argentinië, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Zuid-Afrika en ook uit België.

In het overzicht vind je onder meer de volgende paardenrennen:

 • R1 – Vincennes
 • R2 – Angers
 • R3 – Krefeld
 • R4 – Clairefontaine
 • Fairview
 • Greyville,…

Bingoal paardenrennen Frankrijk

Het voordeel aan wedden op paarden is dat de wedstrijden erg snel verlopen. Dit betekent dat je ook meteen de uitslag weet, in tegenstelling tot bijvoorbeeld voetbalwedstrijden die 90 minuten lang duren. Daarnaast is het ook een hele leuke bezigheid voor mensen die houden van paarden en er ook enige kennis over hebben.

Naast elke race zie je in het overzicht van Bingoal informatie over het vertrek, het type, de afstand en de prijzen. Op die manier kun je een weloverwogen weddenschap plaatsen.

Wat het aanbod aan Bingoal paardenrennen betreft, zijn we zeker enthousiast. Er zijn meer dan voldoende paardenraces waarop je kan wedden en al zeker in vergelijking met andere bookmakers. Ook het feit dat je op Belgische paardenraces kan inzetten is uniek.

Live wedden/streaming – 4/5

Paardenliefhebbers die graag live willen inzetten, kunnen een evenement naar keuze selecteren onder de knop ‘streaming'. Je kunt dan zien welke paardenraces er momenteel live worden uitgezonden. Dit kunnen wedstrijden uit België zijn, maar ook uit Frankrijk en Zuid-Afrika.

Een voordeel is dat als je kiest voor Bingoal paardenrennen Frankrijk je de optie krijgt om de race in het Frans of in het Engels te bekijken.

Bingoal paarden live stream

De live streaming van Bingoal kan enkel gebruikt worden door spelers met een account. Wil je dus live paardenraces bekijken en ook een gokje plaatsen, schrijf je dan eerst in via de website. Zorg er daarna ook voor dat je een storting doet op je account. Daarna zul je zonder problemen gebruik kunnen maken van het live aanbod van Bingoal.

We merken bovendien dat het streaming aanbod erg kwalitatief is met vloeiende beelden. Je kunt er dus zeker van zijn dat je hier niet te maken krijgt met vertragingen of storingen en dat is toch wel belangrijk als je live inzet.

Mobiel wedden op paardenrennen – 3/5

Als je je afvraagt of je ook mobiel kunt wedden op Bingoal paardenrennen Frankrijk is het antwoord ‘ja'. Je kunt gewoon via smartphone of tablet inloggen op je Bingoal account door de mobiele versie van de website op je toestel te openen. Via de mobiele site kun je ook op paardenraces wedden en zelfs gebruik maken van de live stream van Bingoal.

Een mobiele app van Bingoal is er echter nog niet en daar schiet deze bookmaker toch wat te kort. Als we namelijk gaan kijken naar andere Belgische bookmakers zien we dat zij wel allemaal een mobiele app hebben gelanceerd. Het voordeel hiervan is dat dit spelers meer mogelijkheden en functies biedt.

Betaalmethoden – 4/5

Spelers van Bingoal die een storting willen doen, kunnen gebruiken van diverse betaalmethoden. Hieronder zetten we ze allemaal op een rij:

 • Maestro, ING, Belfius
 • Bancontact
 • Paysafecard
 • Neteller, Skrill
 • Klarna

Voor de meeste gebruikers zijn dit zeker voldoende betaalmethoden. PayPal ontbreekt helaas in het lijstje, maar dit is voor de meeste mensen echter geen probleem. Stortingen via de website verschijnen onmiddellijk op je account. Je hoeft dus nooit lang te wachten voordat je aan de slag kan gaan.

Bingoal betaalmethoden

Als je je winsten wilt laten uitbetalen, kun je dit aanvragen via je spelersaccount. Het is mogelijk dat je dan eerst een aantal documenten moet doorsturen ter goedkeuring. Daarna zullen je winsten per bankoverschrijving worden overgemaakt.

Wat betaalmethoden betreft, zijn we ook tevreden over Bingoal paardenrennen. De belangrijkste betaalopties zijn aanwezig en je kunt vlot stortingen en uitbetalingen regelen via de site.

Klantenservice – 2,5/5

Zijn er nog dingen die niet helemaal duidelijk zijn over Bingoal paardenrennen Frankrijk of andere topics? Ga dan eerst en vooral eens een kijkje nemen in de uitgebreide FAQ's. Hier vind je uitleg terug over je account, stortingen en uitbetalingen en het spelaanbod.

Wil je echter meteen je vraag stellen aan een medewerker van Bingoal, dan kun je het contactformulier invullen. Dit formulier vind je terug onder ‘Help & Contact'. Je dient dan eerst je naam, adres, een categorie en het onderwerp in te vullen. Vervolgens kun je van Bingoal een antwoord per e-mail verwachten. Dit doen ze meestal binnen de 24 uur.

Bingoal contactformulier

Wat we jammer vinden is dat je bij Bingoal geen vragen via live chat of telefoon kunt stellen. Dit zijn contactmogelijkheden die toch net wat vlotter en persoonlijker zijn, als je het ons vraagt.

Onze eindbeoordeling van Bingoal paardenrennen

Onze eindbeoordeling over Bingoal paardenrennen is overwegend positief. Er zijn niet veel andere bookmakers in België die over zo'n uitgebreid aanbod aan paardenraces beschikken. Je kunt niet alleen op Franse, maar ook op tal van andere races inzetten en dit zowel voor aanvang van de wedstrijd als live via de live streaming.

Mobiel wedden is bovendien ook mogelijk via de mobiele versie van de site. Een mobiele app ontbreekt bij deze bookmaker. Betalingen en geldopnames verlopen erg vlot via de website en de klantenservice kan gecontacteerd worden via het contactformulier.

Een volledig overzicht van alle min- en pluspunten vind je hier:

Bingoal paardenrennen voordelen Bingoal paardenrennen nadelen
Groot aanbod paardenrennen uit binnen- en buitenland Klantenservice enkel bereikbaar via het contactformulier
Live wedden Geen mobiele app
Goede mobiele website Geen stortingen via PayPal mogelijk

Bingoal paardenrennen: aanbod, live wedden, mobiele app
5 (100%) 1 vote[s]

Pas de commentaires

Commenter

Casino +21 Sportweddenschappen +18 Gok met mate ! Gokhulp