US

betFIRST paardenrennen: odds, weddenschappen, mobiel

Commerciële inhoud | Alleen nieuwe klanten | 18+

betFIRST paardenrennen is de plek bij uitstek voor fans van paarden die ook graag eens een weddenschap afsluiten. De website van deze bookmaker is erg praktisch en beschikbaar in verschillende talen. Hieronder kom je nog veel meer te weten over betFIRST paardenrennen.

In het overzicht hieronder zetten we de belangrijkste voordelen van betFIRST paardenrennen op een rij:

betFIRST paardenrennen Voordelen Schrijf je in
🏇 Weddenschappen Engeland, Frankrijk, Ierland,…
✔️ Odds Statistieken om je te helpen
📱  Mobiel Android, iPhone
💰 Betaalmethoden MasterCard, Visa, Neteller, Skrill, PayPal, Paysafecard,…
📞 Klantenservice E-mail, live chat, telefoon

betfirst paardenrennen

Hoe wedden op betFIRST paardenrennen?

Als je op de sportpagina van betFIRST terecht komt, vind je een aparte rubriek met ‘paardenrennen'. Als je hierop klikt zie je meteen alle wedstrijden die vandaag en in de toekomst zullen doorgaan. Weddenschappen kunnen onmiddellijk aan het wedstrookje worden toegevoegd en spelers kunnen ook wedden op combinaties van sporten. De volledige lijst met sporten wordt gerangschikt aan de linkerkant.

Er kunnen ook live weddenschappen, gemarkeerde weddenschappen en zelfs last-minute weddenschappen geplaatst worden. Spelers kunnen ook hun gekozen weddenschappen onderzoeken via de resultatenchecker op de site.

Live wedden op betFIRST paardenrennen kan via betFIRST TV. Dit is het live platform van deze bookmaker. Houd er wel rekening mee dat niet alle paardenraces live worden uitgezonden.

Nadat je je hebt aangemeld en geld hebt gestort, ben je klaar om je eerste weddenschappen te plaatsen. Eerst moet je een weddenschap selecteren en het type weddenschap vinden dat je wilt plaatsen. Daarna voeg je dit toe aan je wedstrookje en bevestig je het inzetbedrag. Navigeren kun je doen via de tracklijsten of de tijdlijn van de races. Je kunt de renners zien voor elke race en ook de odds per wedstrijd.

Voor enkelvoudige weddenschappen kun je een bedrag toevoegen en dit vervolgens bevestigen. Wat meervoudige weddenschappen betreft, moet je eerst de nodige selecties toevoegen aan je wedstrookje.

Odds

In elke paardenrace bepaalt het bedrag op de individuele paarden de kansen van de race. De odds kunnen uitgedrukt worden als positief of negatief.

Als je bijvoorbeeld 4:1 ziet, betekent dit dat je 4 euro wint voor elke euro die je inzet. Als je 1:4 ziet, betekent dit dat je 4 euro moet inzetten om 1 euro aan winst te maken. Dit soort odds worden aangeboden als een specifieke paardenrace een sterke favoriet is waarvan algemeen verwacht wordt dat die zal winnen.

Om te wedden op betFIRST paardenrennen heb je bepaalde vaardigheden nodig. Je moet namelijk de waarde kunnen vinden in de race. Het kiezen van een potentiële winnaar of het vinden van een selectie waarvan de prijs beter is dan de winkansen, kan je na verloopt van tijd geld opleveren.

odds

Bookmakers zoals betFIRST helpen je goed op weg om de winnaar uit te kiezen. Dit doen ze door het tonen van statistieken met resultaten van eerdere races. Deze kunnen variëren van eenvoudige gidsen en onbewerkte resultaten tot gedetailleerde databases.

betFIRST aanbod

Paardenrennen is één van de populairste sporten om op te wedden bij betFIRST. Je hebt heel wat opties om te wedden op paardenraces in binnen- en buitenland. Bovendien kun je ook wedden op de bekendste paardenraces ter wereld zoals de Grand National, de Ascot Cup en de Prix de L'Arc de Triomphe.

Daarnaast kun je vaak ook wedden op paardenrennen in Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Ierland. In het aanbod van betFIRST paardenrennen kun je klikken op ‘vandaag'. Je krijgt dan meteen een uitgebreid overzicht te zien van de wedstrijden die vandaag door gaan. Toekomstige paardenrennen worden in een ander overzicht weergegeven.

betFIRST paardenrennen mobiel

De website van betFIRST is compatibel met mobiele apparaten. Spelers kunnen dus ook probleemloos gokken en spelen op hun smartphone of tablet. Bovendien zijn er ook apps beschikbaar die gedownload kunnen worden op toestellen van iPhone en Android.

betFIRST mobiele app

Je merkt dat er veel is nagedacht over de mobiele site. Deze zit boordevol gepersonaliseerde opties en menu's zodat je alles naar wens kunt instellen. Het volledige aanbod op vlak van paardenrennen en andere sporten is beschikbaar via de mobiele site. Het scherm past zich automatisch aan, aan je kleine mobiele scherm. Alle functies, inclusief live streaming, resultaten en statistieken zijn beschikbaar.

Als je dus wilt gokken op betFIRST paardenrennen op je smartphone, kun je dit eenvoudig doen waar en wanneer je maar wilt.

betFIRST betaalmethoden

Deze bookmaker biedt verschillende opties aan om een betaling over te maken. Spelers krijgen de keuze uit traditionele opties zoals Visa en MasterCard. Daarnaast kun je ook gebruik maken van Neteller, ING Homepay, Belfius, Skrill, PayPal, Ticket Premium, betFIRST Prepaid Card, Paysafecard en iDeal.

De enige beschikbare munteenheid is de euro. De minimale limieten om geld te storten en geld op te nemen liggen op 10 euro.

betfirst betaalmethoden

Klantenservice

Spelers die vragen hebben over betFIRST paardenrennen kunnen contact opnemen met de klantenservice. De medewerkers van de site zijn op verschillende manieren te bereiken:

  • Live chat
  • Telefoon: +32 (0) 23133374
  • E-mail via het contactformulier

Op de website zelf kun je echter ook al veel informatie terugvinden. In de FAQ-sectie worden vragen beantwoord over je account, stortingen en uitbetalingen, weddenschappen, functies, betFIRST TV, technische problemen en marketing.

Daarnaast is er ook een wedgids waarin je meer informatie over de verschillende weddenschappen kunt vinden. Dit is erg handig voor spelers die nieuw zijn in de wereld van sportweddenschappen. Je vindt hier nuttige informatie over de diverse weddenschappen (enkelvoudige, gecombineerde,…).

betFIRST paardenrennen: ons oordeel

betFIRST is een professionele gokwebsite met veel mogelijkheden. Dankzij het strakke en overzichtelijke ontwerp kunnen spelers zich ontspannen terwijl ze bladeren doorheen de site. Wedden op betFIRST paardenrennen is een absolute aanrader. Je kunt er namelijk inzetten op belangrijke paardenraces van over heel de wereld. Daarnaast is het ook mogelijk om live paardenraces te bekijken via betFIRST TV.

Een weddenschap plaatsen gaat erg snel en eenvoudig. Als je een beginner bent, kun je ook eerst een kijkje gaan nemen in de wedgidsen van betFIRST. Hier vind je meteen alle uitleg over hoe je kunt inzetten en welke mogelijkheden er allemaal zijn.

Voor liefhebbers van paardenrennen is betFIRST een uitstekende keuze omdat het aanbod erg compleet is en er tal van handige functies zijn waarvan je gebruik kunt maken.

Beoordeel dit artikel

Pas de commentaires

Commenter

Casino +21 Sportweddenschappen +18 Gok met mate ! Gokhulp