Hoe doe je stortingen en uitbetalingen bij betFIRST: alle betaalopties

Commerciële inhoud | 18+

In het volgende artikel geven we je een gedetailleerd overzicht van de betFIRST betaalmethoden, hoe je geld kunt storten op je account, hoe je een uitbetaling kan aanvragen en meer. betFIRST biedt verschillende betaalopties die we hieronder allemaal gaan bespreken.

betFIRST betaalmethoden: een eenvoudig stappenplan voor betalingen

In dit deel gaan we je instructies geven over hoe je precies een betFIRST storting moet doen en welke stappen je moet volgen om een uitbetaling aan te vragen. Zo heb je meteen alle informatie om op een succesvolle manier je account bij betFIRST te beheren.

Bij betFIRST zijn er verschillende opties beschikbaar om een storting te doen. Je kan onder andere kiezen voor Bancontact, Paypal, creditcards en iDeal. Ook om geld op te nemen krijg je een aantal mogelijkheden. Bovendien rekent betFIRST geen transactie kosten aan bij het uitvoeren van je storting of het ontvangen van je uitbetaling.

Hoe doe je een storting

Hieronder zie je 5 eenvoudige stappen die je dient te doorlopen om een storting te kunnen doen op je betFIRST account:

  1. Log in op je account.
  2. Selecteer ‘Storten’.
  3. Kies je gewenste betaalmethode.
  4. Geef het bedrag en je gegevens in.
  5. Selecteer ‘Betaling uitvoeren’.

Als nieuwe speler ontvang je meteen na je eerste storting op je betFIRST account een welkomstbonus – met de Betfirst promotiecode BETMAX.

 betFIRST account bonus

Hoe neem je geld op

Ook om geld op te nemen dien je enkele eenvoudige stappen te doorlopen bij betFIRST. Je krijgt via je account enkele uitbetalingsmogelijkheden te zien waaruit je kan kiezen.

Volg de instructies hieronder om op een succesvolle manier je uitbetaling aan te vragen:

  1. Log in op je account.
  2. Selecteer ‘Kassa’ onder de knop ‘Storten’.
  3. Klik op ‘Uitbetalen’.
  4. Voer het gewenste bedrag en je gegevens in.
  5. Bevestig je verzoek.

betFIRST betaalmogelijkheden

Indien je een storting wilt doen op je account, kun je bij betFIRST kiezen uit verschillende mogelijkheden. Wij geven je hier een handige lijst met alle betaalopties die betFIRST aanbiedt en informeren je daarnaast ook over de minimum en maximum limieten, de transactie kosten en de duur van je betaling.

BetFIRST Betaalmethode Min. / Max. betaling Periode/looptijd
Bancontact  € 10/ geen limiet onmiddellijk
 Creditcard via HiPay  € 10/ geen limiet onmiddellijk
 Bankkaart (ING, Belfius)  € 10/ geen limiet onmiddellijk
 Paysafecard  € 10/ geen limiet onmiddellijk
 PayPal  € 10/ geen limiet onmiddellijk
 Skrill  € 10/ geen limiet onmiddellijk
 Neteller € 10/ geen limiet onmiddellijk
 iDeal € 10/ geen limiet onmiddellijk
 Bankoverschrijving € 10/ geen limiet 1 tot 3 werkdagen

Geld opnemen bij betFIRST kan via Neteller, Skrill, PayPal en bankoverschrijving. De duur van je uitbetaling hangt af van je gekozen uitbetalingsmethode. Hieronder vind je een overizicht.

BetFIRST Opname methode Min. / Max. opname Periode/looptijd
 Bankoverschrijving € 10/ geen limiet Maximum 5 werkdagen
PayPal € 10/ geen limiet 3 tot 4 werkdagen
 Neteller € 10/ geen limiet Maximum 4 werkdagen
 Skrill € 10/ geen limiet Maximum 4 werkdagen

BetFIRST Betaalmethoden

BetFIRST Betaalmethoden – Vragen betreffende betalingen

1. Wat zijn de kosten voor transacties (voor stortingen en uitbetalingen)? Zijn er kosten?

betFIRST rekent geen kosten aan bij transacties voor stortingen en uitbetalingen. Het is wel mogelijk dat je bankinstelling transactie kosten aanrekent.

2. Hoe gebeurt de aanvraag van persoonlijke documenten?

betFIRST is verplicht om een kopie van je identiteitskaart op te vragen om te controleren of je aan de wettelijke leeftijd voldoet en om fraude te bestrijden. De aanvraag van dit document gebeurt meestal via e-mail na je registratie of na een aanvraag tot uitbetaling. Pas na ontvangst van een kopie van je identiteitskaart zal het mogelijk zijn om uitbetalingen aan te vragen via je betFIRST account.

Tijdens het aanmaken van je account, zou het ook kunnen dat er gevraagd wordt om een promotiecode in te vullen. Deze code geeft je toegang tot een welkomstbonus nadat je registratie voltooid is.

3. Wat zijn de minimum en maximum limieten om bij betFIRST geld op te nemen en te storten?

Hierboven vind je een gedetailleerd overzicht van de minimum en maximum limieten die gelden bij het doen van stortingen en het aanvragen van uitbetalingen bij betFIRST.

betfirst storting uitbetaling

4. Wat is de duur van een transactie (opnemen en storten)?

Bij betFIRST stortingen verschijnt het bedrag doorgaans onmiddellijk op je account, behalve bij bankoverschrijvingen. Daar kan het iets langer duren. Een uitbetaling ontvangen duurt meestal enkele dagen. Een volledig overzicht van de duur van alle transacties kun je terugvinden in de tabellen hierboven.

5. Hoe kan ik een geld opname annuleren?

Indien betFIRST je uitbetaling nog niet heeft verwerkt, kan je nog een annulering aanvragen. Dit kan je doen door in te loggen op je account en daar bij je uitbetalingen de verdere stappen te volgen.

6. Welke valuta’s zijn er beschikbaar op de website?

Er is bij betFIRST één geldige valuta en dat is de euro.

7. Zijn alle bovenstaande methoden van toepassing op internationale overdrachten?

Je kan vanuit de meeste landen betFIRST stortingen of uitbetalingen doen, al zijn er enkele uitzonderingen. De lijst met beschikbare landen kan je terugvinden via het registratieformulier.

8. Welke zijn de verschillende betaalmogelijkheden?

De verschillende betFIRST betaalmogelijkheden zijn: Bancontact, creditcard via HiPay, bankkaart (ING, Belfius), Neteller, Skrill, bankoverschrijving, iDeal, Paysafecard en PayPal.

betFIRST Klantenservice Evaluatie

Betfirst Klantenservice Evaluatie

De klantenservice van betFIRST is op verschillende manieren te bereiken: via live chat, e-mail, fax, post en telefoon. De medewerkers van betFIRSTt zijn 24 uur per dag beschikbaar 7 dagen op 7.

Ze helpen je steeds op een klantvriendelijke manier verder met al je vragen of problemen. Bovendien geven ze je altijd snel een antwoord, vooral via de live chat op de website. Nog meer beoordelingen over betFIRST kun je lezen in onze review.

Hoe doe je stortingen en uitbetalingen bij betFIRST: alle betaalopties
Beoordeel dit artikel
+18Speel VerantwoordPlay safe Gokhulp